Prati nas

Show

Tko će predstavljati starije generacije u Big Brotheru?

Simpatična i emocionalna Vesna je iz igre izbačena prije završne utakmice, no cijelu je sezonu obilježio njen dinamični odnos sa sustanarom Goranom, tada 48-godišnjakom, iz Bosne i Hercegovine koji se kasnije pojavljivao i u srbijanskim reality programima.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Vesna iz Big Brothera
Vesna i Goran iz Big Brothera (screenshot: RTL)

Večeras počinje nova sezona hrvatskog Big Brothera, domaće inačice najpoznatijeg licenčnog reality showa na svijetu. Kuća Velikog brata smještena je u zagrebačkoj Dubravi, ima 1150 četvornih metara, u dnevnom boravku ima jacuzzi, ali i neka posebna iznenađenja.

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti hoće li među stanarima biti predstavnika starijih generacija, s obzirom da su se do sada pokazali kao jamac dobre gledanosti.


Podsjetimo, u regionalnom izdanju 2015. godine hrvatske zlatne generacije predstavljala je gospođa Vesna, tada 59-godišnja pedikerka iz Zadra koju smo gledali i u nekim drugim RTL-ovim emisijama. Simpatična i emocionalna Vesna je iz igre izbačena prije završne utakmice, no cijelu je sezonu obilježio njen dinamični odnos sa sustanarom Goranom, tada 48-godišnjakom, iz Bosne i Hercegovine koji se kasnije pojavljivao i u srbijanskim reality programima.

Bliskost dvoje kandidata mnogi su protumačili kao ljubav, no Vesna je sve objasnila: „Od toga su napravili cijeli cirkus. Goran je bio odbačen i ja sam željela biti uz njega. Bio je nepravedno odbačen. Mi smo prijatelji. Ja ću s njegovom zaručnicom Lejlom poći na kavu i sve joj objasniti. Čovjek ima empatiju i ja osjetim kad je netko nepravedno odbačen. Priče o zaljubljenosti… Ja sam davno bila zaljubljena i opet ću se zaljubiti, ali ne u Gorana.“

Njihov je odnos bio predmet brojnih internetskih rasprava iz kojih se dala pročitati licemjernost društva koje i dalje smatra da zrela žena ne smije pokazati naklonost muškarcu, pogotovo ne ako je on mlađi od nje. Istovremeno potpuno normalnim doživljavamo kada stariji muškarci oblijeću oko djevojaka.

Podsjetimo, Goran je uživao u Vesninoj pažnji koju je i sam tražio, no istovremeno ju je nedžentlmenski vrijeđao pa joj je čak u jednom trenutku rekao da „starke voli samo na nogama“. Iako je i sam samo desetak godina mlađi od nje. Vesna mu to nije uzela za zlo, jer je, kako kaže, Goran to rekao u afektu.

Boje hrvatskih starijih generacija branio je i beskućnik iz Zagreba, Antonio, koji je tada imao 63 godine. On je pak izjavio da voli žene i priče o seksu, ali i da se ne voli družiti s penzionerima.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP