Prati nas

Show

Tko će predstavljati starije generacije u Big Brotheru?

Simpatična i emocionalna Vesna je iz igre izbačena prije završne utakmice, no cijelu je sezonu obilježio njen dinamični odnos sa sustanarom Goranom, tada 48-godišnjakom, iz Bosne i Hercegovine koji se kasnije pojavljivao i u srbijanskim reality programima.

Objavljeno

|

Vesna iz Big Brothera
Vesna i Goran iz Big Brothera (screenshot: RTL)

Večeras počinje nova sezona hrvatskog Big Brothera, domaće inačice najpoznatijeg licenčnog reality showa na svijetu. Kuća Velikog brata smještena je u zagrebačkoj Dubravi, ima 1150 četvornih metara, u dnevnom boravku ima jacuzzi, ali i neka posebna iznenađenja.

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti hoće li među stanarima biti predstavnika starijih generacija, s obzirom da su se do sada pokazali kao jamac dobre gledanosti.


Podsjetimo, u regionalnom izdanju 2015. godine hrvatske zlatne generacije predstavljala je gospođa Vesna, tada 59-godišnja pedikerka iz Zadra koju smo gledali i u nekim drugim RTL-ovim emisijama. Simpatična i emocionalna Vesna je iz igre izbačena prije završne utakmice, no cijelu je sezonu obilježio njen dinamični odnos sa sustanarom Goranom, tada 48-godišnjakom, iz Bosne i Hercegovine koji se kasnije pojavljivao i u srbijanskim reality programima.

Bliskost dvoje kandidata mnogi su protumačili kao ljubav, no Vesna je sve objasnila: „Od toga su napravili cijeli cirkus. Goran je bio odbačen i ja sam željela biti uz njega. Bio je nepravedno odbačen. Mi smo prijatelji. Ja ću s njegovom zaručnicom Lejlom poći na kavu i sve joj objasniti. Čovjek ima empatiju i ja osjetim kad je netko nepravedno odbačen. Priče o zaljubljenosti… Ja sam davno bila zaljubljena i opet ću se zaljubiti, ali ne u Gorana.“

Njihov je odnos bio predmet brojnih internetskih rasprava iz kojih se dala pročitati licemjernost društva koje i dalje smatra da zrela žena ne smije pokazati naklonost muškarcu, pogotovo ne ako je on mlađi od nje. Istovremeno potpuno normalnim doživljavamo kada stariji muškarci oblijeću oko djevojaka.

Podsjetimo, Goran je uživao u Vesninoj pažnji koju je i sam tražio, no istovremeno ju je nedžentlmenski vrijeđao pa joj je čak u jednom trenutku rekao da „starke voli samo na nogama“. Iako je i sam samo desetak godina mlađi od nje. Vesna mu to nije uzela za zlo, jer je, kako kaže, Goran to rekao u afektu.

Boje hrvatskih starijih generacija branio je i beskućnik iz Zagreba, Antonio, koji je tada imao 63 godine. On je pak izjavio da voli žene i priče o seksu, ali i da se ne voli družiti s penzionerima.

.

Show

Svi su oduševljeni Terezinom suradnjom s Letom 3: ‘Tere, daj jedan rock album!’

‘Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!’

Objavljeno

|

Autor

Tereza Kesovija (81) doista se ne boji ničega pa ni uhvatiti u koštac s glazbenim izričajem kakvoga nikada nije njegovala. Omiljena hrvatska pjevačica tako je s riječkom grupom Let 3 snimila novu verziju njihove pjesme “Sam u vodi” s debitantskog albuma “Two dogs fuckin'” iz 1989. godine.

“U glavi tiho, poput vodene priče, oni laju kao ribe, telefoni sasvim tamni” stari su stihovi koji su u Terezinoj izvedbi nanovo oduševili obožavatelje Letovaca. “Divna Tere i najbolji bend na svijetu! Kakva razvaljotka! Tere, molim te jedan rock album! Ovo treba biti lektira za ovu našu djecu zatrovanu narodnjacima” samo su neki komentari ostvaljeni na Youtube kanalu Dallas Recordsa koji je i objavio snimku. Poslušajte!


“Tereza je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!” napisao je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja na službenoj Facebook stranici benda.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP