Hrana za žene
foto: Pexels

Pepsi će proizvoditi čips za žene, jer im je ‘muški’ pretežak za jesti

Autor: • 04. 02. 2018. • Vijesti458 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Šefica kompanije PepsiCo Indra Nooyi objavila je prekretnicu u proizvodnji grickalica. U razgovoru za Freakonomics najavila je da će kompanija lansirati seriju grickalica za žene kako bi im konačno omogućila grickanje između obroka, baš kao što to rade muškarci već stoljećima.

„Mnogi mladi muškarci vole čips i slasno ližu prste dok ga jedu. I žene bi voljele jesti svoj čips, ali ne na taj način. Ne vole tako glasno grickati u javnosti i ne ližu prste poput muškaraca. I ne sipaju mrvice zaostale na dnu pakiranja u usta“, objasnila je Nooyi. Pepsijevi dizajneri izraditi će posebna ženska pakiranja kako bi ženski čips mogao stati u ženske torbice – jer žene vole nositi obroke sa sobom. I sam ženski čips detaljno je dizajniran. Između stalog, neće biti tako „glasan“ dok ga pripadnice ljepšeg spola žvaču.Na tržište tako stiže još jedan besmisleni, ali skuplji i marketinški sjajno prezentiran, proizvod za žene poput „ženskih britvica“. Zaboravite na jednake plaće, ovo ispravljanje nepravde ste čekale cijeli život!

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.