Prati nas

Vijesti

Pepsi će proizvoditi čips za žene, jer im je ‘muški’ pretežak za jesti

Kompanija će lansirati seriju grickalica za žene kako bi im konačno omogućila grickanje između obroka, baš kao što to rade muškarci  već stoljećima. Zaboravite na jednake plaće, ovo ispravljanje nepravde ste čekale cijeli život.

Objavljeno

|

Hrana za žene
foto: Pexels

Šefica kompanije PepsiCo Indra Nooyi objavila je prekretnicu u proizvodnji grickalica. U razgovoru za Freakonomics najavila je da će kompanija lansirati seriju grickalica za žene kako bi im konačno omogućila grickanje između obroka, baš kao što to rade muškarci već stoljećima.

„Mnogi mladi muškarci vole čips i slasno ližu prste dok ga jedu. I žene bi voljele jesti svoj čips, ali ne na taj način. Ne vole tako glasno grickati u javnosti i ne ližu prste poput muškaraca. I ne sipaju mrvice zaostale na dnu pakiranja u usta“, objasnila je Nooyi. Pepsijevi dizajneri izraditi će posebna ženska pakiranja kako bi ženski čips mogao stati u ženske torbice – jer žene vole nositi obroke sa sobom. I sam ženski čips detaljno je dizajniran. Između stalog, neće biti tako „glasan“ dok ga pripadnice ljepšeg spola žvaču.

Na tržište tako stiže još jedan besmisleni, ali skuplji i marketinški sjajno prezentiran, proizvod za žene poput „ženskih britvica“. Zaboravite na jednake plaće, ovo ispravljanje nepravde ste čekale cijeli život!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.