Prati nas

Show

Sezona oldtimera: Rasplesani Jure (66) ulaskom u Big Brother naljutio mlade

Društvene mreže odmah su Juru usporedile s Gustavom iz crtića, lerom i dostojnom zamjenom za feminizirang stanara koji je napustio kuću’. ‘Uzmi sve što ti život pruža jer danas si cvijet, a sutra uvela ruža’, moto je novog najstarijeg stanara kuće Velikog brata u Zagrebačkoj Dubravi.

Objavljeno

|

Jure Kelava (screenshot: Supertalent)

„Uzmi sve što ti život pruža jer danas si cvijet, a sutra uvela ruža“, moto je novog najstarijeg stanara kuće Velikog brata u Zagrebačkoj Dubravi. Osebujni Jure Kelava (66) iz Omiša ovu je titulu preuzeo od pet godina mlađe Ljiljane Lipovac. Za razliku od nje, život ne shvaća ozbiljno pa je odmah po ulasku preuzeo ulogu „kućnog redikula“.

Flambojantni Jure je širokoj javnosti poznat pod plesnim imenom Prince George i dva puta je nastupao je u Supertalentu. Od rekvizita za nastup, čini se, najdraže mu je perje na goloj koži. Nakon što je skinuo košulju i zaplesao polugol pred žirijem, članica žirija Martina Tomčić je konstatirala kako nema dovoljno dobar talent za prolazak, na što je Kelava povišenim glasom kazao: “Što sam trebao, skinuti gaće? Onda bi prošao?” Trenutak neugodne situacije Martina je prokomentirala riječima: “Zbilja se svatko prijavljuje na ovaj show!” Da mu nije strano ničim izazvano zaplesati u javnosti, možete vidjeti i u dolje priloženom videu.

Društvene mreže odmah su Juru usporedile s Gustavom iz crtića, lerom i dostojnom zamjenom za “feminizirang stanara koji je napustio kuću”. “Sezona je oldtimera”, jedan je od zlobnih komentara uz poziv RTL-u da “za takve organizira seniorski Big Brother”.

Za vrijeme Jugoslavije, tvrdi, bio je “jedan od najboljih nogometaša”, a odlično mu je išlo i plivanje s kojim se je počeo baviti u 37. godini života – nakon rastave. “Umjesto da sam se odao alkoholu poput mnogih, posvetio sam se plivanju. Sam sebi sam bio trener i nakon pet godina i u svojoj 42.godini uzeo pehar na najvećem maratonu svijeta, na stazi dugoj 17 kilometara.”

Jure je šesterostruki prvak Hrvatske u maratonskom plivanju – Kup Hrvatske. Uvršten u svjetsku monografiju o plivanju, a također je i počasni građanin Češke Republike.

 

Jure Kelava (foto: RTL)

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.