Prati nas

Vijesti

Bandić poslijepodne otvara sanjkalište na Cmroku

Svi zainteresirani, pogotovo roditelji, bake i djedovi koji su u pratnji djece i unuka, moći će se okrijepiti toplim napicima i usput razgledati gondolu nove sljemenske žičare koja će biti izložena na gornjem dijelu livade.

Objavljeno

|

Sanjkanje u Zagrebu
foto: Pixabay

Dva snježna topa spuštena sa sljemena, danima su zatrpavala snijegom livadu na Cmroku koja se i ove godine pretvara u sanjkalište za djecu. U tijeku je zaravnavanje snijega, a oko 16,00 sati sanjkalište će biti spremno za zimske radosti, objavljeno je na Facebook stranici Grada Zagreba.

Službeno će ga u 17 sati otvoriti gradonačelnik Milan Bandić. Svi zainteresirani, pogotovo roditelji, bake i djedovi koji su u pratnji djece i unuka, moći će se okrijepiti toplim napicima i usput razgledati gondolu nove sljemenske žičare koja će biti izložena na gornjem dijelu livade.


.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP