Prati nas

Vijesti

Bernardić: SDP predstavlja umirovljenike

Bernardić misli da Vlada premijera Plenkovića se samo deklarativno zalaže za ravnopravnost i jednakost u Hrvatskoj za što je, rekao je, najbolji primjer Istanbulska konvencija koju je SDP još prije godinu dana poslao u saborsku proceduru, a oni je do danas nisu stavili na dnevni red.

Objavljeno

|

SDP za umirovljenike
Davor Bernardić

Nacrt novog programa Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP)  usmjeren je prema umirovljenicima, izjavio je to šef stranke Davor Bernardić otkrivajući da će se novi strateški dokument zvati „Za bolju Hrvatsku“.

„Ako nas pitate, koga to kao stranka predstavljamo, reći ću vam da su to oni slabiji i nezaštićeni u ovom društvu: siromašni, umirovljenici, ali predstavljamo i radnike i poslodavce. Njihovi interesi više nisu suprotstavljeni. Pravedan odnos prema radniku i moralan kapitalizam je nešto što trebamo afirmirati u Hrvatskoj”, rekao je Bernardić, predstavljajući nacrt programa.

Bernardić misli da vlada premijera Plenkovića se samo deklarativno zalaže za ravnopravnost i jednakost u Hrvatskoj za što je, rekao je, najbolji primjer Istanbulska konvencija koju je SDP još prije godinu dana poslao u saborsku proceduru, a oni je do danas nisu stavili na dnevni red.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.