SDP za umirovljenike
Davor Bernardić

Bernardić: SDP predstavlja umirovljenike

Autor: • 03. 03. 2018. • Vijesti531 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Nacrt novog programa Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP)  usmjeren je prema umirovljenicima, izjavio je to šef stranke Davor Bernardić otkrivajući da će se novi strateški dokument zvati „Za bolju Hrvatsku“.

„Ako nas pitate, koga to kao stranka predstavljamo, reći ću vam da su to oni slabiji i nezaštićeni u ovom društvu: siromašni, umirovljenici, ali predstavljamo i radnike i poslodavce. Njihovi interesi više nisu suprotstavljeni. Pravedan odnos prema radniku i moralan kapitalizam je nešto što trebamo afirmirati u Hrvatskoj”, rekao je Bernardić, predstavljajući nacrt programa.Bernardić misli da vlada premijera Plenkovića se samo deklarativno zalaže za ravnopravnost i jednakost u Hrvatskoj za što je, rekao je, najbolji primjer Istanbulska konvencija koju je SDP još prije godinu dana poslao u saborsku proceduru, a oni je do danas nisu stavili na dnevni red.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.