Prati nas

Show

Novi reality za hrvatske majke, sinove i buduće snahe

Majke i sinovi, osim što će ići na različite izlete i sudjelovati u aktivnostima s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja od njih u čemu snalazi i rađa li se ljubav. Neke djevojke sinovi će pozvati k sebi, gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.

Objavljeno

|

foto: Nova TV PR

Nova Tv uskoro počinje emitirati novi reality show “Ženim sina?” koji je postigao ogromnu popularnost u šesnaest zemalja. U središtu pozornosti je majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina i sin koji je spreman pronaći ljubav.

Majke i sinovi, osim što će ići na različite izlete i sudjelovati u aktivnostima s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja od njih u čemu snalazi i rađa li se ljubav. Neke djevojke sinovi će pozvati k sebi, gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.


Na samom kraju avanture, u prisutnosti majke, kandidati će odlučiti tko je njihova odabranica u kojoj vidi potencijal za vezu ili nešto više. Svoj odabir, ako se zvijezde poklope, potvrdit će simboličnim stavljanjem prstena na ruku odabrane djevojke, a daljnje stranice njihove ljubavi ispisat će život.

Adnan i Merima (foto: PR)

Adnan i Merima

Adnan Avdić dolazi iz Rijeke, a kako je dosta vremena proveo na brodu, onu pravu još nije pronašao, stoga je sreću odlučio potražiti upravo u showu ‘Ženim sina?’. „Ja mogu reći možda je bio povod njegovog prijavljivanja da se meni desila ljubav na prvi pogled. Zašto ne bi i njemu? Nikad se ne zna!“, otkriva majka Merima koja od svoje buduće snahe očekuje da bude dobra, iskrena i povjerljiva.

S majčinim opisom izabranice slaže se i Adnan te dodaje kako mu izgled nije bitan, voli jednostavne djevojke, a volio bi također da mu buduća supruga bude karakterno slična njegovoj majci.

Elvis i Elanoris (foto: PR)

Elvis i Elanoris

Elvis Vaupotić, animator za djecu, spreman je naći svoju bolju polovicu, a u tome će mu pomoći majka Elanoris. Njeno mišljenje Elvis će sigurno rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema. „Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si biti dobra potpora“, tvrdi Elvis, a najčešći savjet koji dobiva od majke jest da bude sretan i svoj. U izboru djevojke, majka Elanoris i sin Elvis dijele mišljenje. Ona mora biti – vrckasta, vesela, pozitivna i s avanturističkim duhom.

„Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju“, nadodala je majka. Elvis sebe opisuje kao velikog romantičara, a njegov glavni adut je šarm. „Vjerujem da i ženske padaju na to.“ zaključuje Elvis i dodaje: „Dobro, za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani.

Marko i Ana (foto: PR)

Marko i Ana

Rabljanin Marko Sandalić spreman je za novu životnu avanturu. U potragu za srodnom dušom uključio je i mamu. „Htio bih upoznati nekoga kome mogu vjerovat.“ kaže Marko te dodaje kako traži dobre i iskrene djevojke i nada se kako će jednu upravo takvu osvojiti u novom showu ‘Ženim sina?’.

„Ja nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dese. Nisam netko tko sjedi. Meni kad se netko sviđa ja mu dam do znanja. Kupim cvijeće ili čokoladu.“ otkriva Marko, ali i priznaje da neke romantične situacije nisu prošle baš kako je očekivao. „Jedna mi je jednom razbila auto.“ kazao je kroz smijeh te dodao kako je upravo šarm njegov glavni adut u osvajanju djevojke: „Šarma ima tu uvijek. Možda ta neka stara, bečka škola. Evo to je genetika, baka pokojna je bila iz Beča.“ Majka Ana voljela bi da njezin sin nađe dobru djevojku s kojom će i ona biti prijateljica. „Ja bih voljela nekoga tko zna biti dobar čovjek i drug. Za mene je to vrlo važno.“ izjavila je majka i zaključila: „Volim obiteljske djevojke. Ne volim izlete u braku. To bi meni teško palo. Smatrala bih da je time moje dijete jako pogođeno.“

Igor i Marica (foto: PR)

Igor i Marica

Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: „Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu.“ Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: „Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi.“

.

Show

Treća sreća: Hrvoje Hegedušić (84) oženio je 35 godina mlađu Ljerku

Iza Hegedušića su dva braka. Bio je oženjen s pjesnikinjom Majom Perfiljevom, dok je s drugom suprugom pjevačicom Ksenijom Erker proveo 40 godina.

Objavljeno

|

Autor

Poznati  glazbenik, skladatelj te glazbeni producent Hrvoje Hegdušić oženio je svoju višegodišnju partnericu  i i profesoricu glazbene teorije Ljerku Šemeš.

Upoznao ju je dok je još bila gimnazijalka. Ljerka je naime kći jednog njegova starijeg kolege s radiostanice, gdje je bila na praksi 1984. kao učenica iz Križanićeve, a povezala ih je glazbena suradnja.


“U međuvremenu se udala, rodila dvoje djece, a upisani teoretski smjer Muzičke akademije nije završila. Nakon 20 godina što je prekinula studij, nagovorio sam je da se vrati na Akademiju i diplomira. Danas ima stančić u Crikvenici, radi u Glazbenoj školi u Voloskom, obožava svoj posao. Zimi smo pretežito kod nje, dok je moj stan u Selcu u biti studio gdje radim. Znam Ljerku u dušu, kao i ona mene. Uvijek sam joj pri ruci, to je jedan fini odnos, nerazdvojni smo. Baš smo skupa”, komentirao je za Jutarnji list 2016. godine.

Prema pisanju Večernjeg lista, skromno vjenčanje održalo se u Selcima gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić, koju je dobio u dugogodišnjem braku s Ksenijom Erker. Prije nje bio je u braku s pjesnikinjom Majom Perfiljevom.

“Hrvoje i ja stigli smo na kraj našeg zajedničkog 40 godina dugog putovanja kao umorni putnici i bez ljubavne prtljage. Moja ženska priroda pronašla se u djeci i unucima, a njegova muška priroda pronašla je novu ljubav. Kad se baka i djed rastaju, to je i tužno, i groteskno, i pomalo sramno i o toj temi neću više ništa reći”, rekla je omiljena Erker za Gloriju 2013. godine.

Ksenija Erker (foto: Vikend)

“Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene. On je otišao, odselio se u Selce i želim mu apsolutno sve najbolje. Posljednjih deset godina Hrvoje i ja najbolje smo komunicirali kao baka i djed, a najlošije kao muškarac i žena. Ipak, jako se dobro nosim sa svim i veseli me što i dalje imamo naša zajednička okupljanja, dječje rođendane na kojima dobro funkcioniramo”, rekla je Ksenija iste te godine za Story.

Hegedušić je pak 2016. Jutarnjem listu rekao: “Kad nemaš zajedničkih briga oko djece, isplivaju na scenu sve proturječnosti, nerazumijevanja… Je li hrabro ući u osmom desetljeću u novi život? Pa puno je hrabrije predati se, ostati zatočen u nezadovoljstvu. Biti svjestan da to u čemu živiš ne valja, svjesno strpjeti, biti neprestano u stresu… Mislim da čovjek za takvu odluku treba biti udaren u glavu. Brinem li se hoću li jednom ostati sam? So what? Hans Fallada je napisao da svatko umire sam. Ljudi moraju shvatiti da su uvijek sami. I da sami trebaju biti zadovoljni. Tek kad si zadovoljan, postaješ pozitivan za okolinu, svi se onda na tebe lijepe.”

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP