Prati nas

Show

Novi reality za hrvatske majke, sinove i buduće snahe

Majke i sinovi, osim što će ići na različite izlete i sudjelovati u aktivnostima s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja od njih u čemu snalazi i rađa li se ljubav. Neke djevojke sinovi će pozvati k sebi, gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.

Objavljeno

|

foto: Nova TV PR

Nova Tv uskoro počinje emitirati novi reality show “Ženim sina?” koji je postigao ogromnu popularnost u šesnaest zemalja. U središtu pozornosti je majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina i sin koji je spreman pronaći ljubav.

Majke i sinovi, osim što će ići na različite izlete i sudjelovati u aktivnostima s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja od njih u čemu snalazi i rađa li se ljubav. Neke djevojke sinovi će pozvati k sebi, gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.


Na samom kraju avanture, u prisutnosti majke, kandidati će odlučiti tko je njihova odabranica u kojoj vidi potencijal za vezu ili nešto više. Svoj odabir, ako se zvijezde poklope, potvrdit će simboličnim stavljanjem prstena na ruku odabrane djevojke, a daljnje stranice njihove ljubavi ispisat će život.

Adnan i Merima (foto: PR)

Adnan i Merima

Adnan Avdić dolazi iz Rijeke, a kako je dosta vremena proveo na brodu, onu pravu još nije pronašao, stoga je sreću odlučio potražiti upravo u showu ‘Ženim sina?’. „Ja mogu reći možda je bio povod njegovog prijavljivanja da se meni desila ljubav na prvi pogled. Zašto ne bi i njemu? Nikad se ne zna!“, otkriva majka Merima koja od svoje buduće snahe očekuje da bude dobra, iskrena i povjerljiva.

S majčinim opisom izabranice slaže se i Adnan te dodaje kako mu izgled nije bitan, voli jednostavne djevojke, a volio bi također da mu buduća supruga bude karakterno slična njegovoj majci.

Elvis i Elanoris (foto: PR)

Elvis i Elanoris

Elvis Vaupotić, animator za djecu, spreman je naći svoju bolju polovicu, a u tome će mu pomoći majka Elanoris. Njeno mišljenje Elvis će sigurno rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema. „Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si biti dobra potpora“, tvrdi Elvis, a najčešći savjet koji dobiva od majke jest da bude sretan i svoj. U izboru djevojke, majka Elanoris i sin Elvis dijele mišljenje. Ona mora biti – vrckasta, vesela, pozitivna i s avanturističkim duhom.

„Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju“, nadodala je majka. Elvis sebe opisuje kao velikog romantičara, a njegov glavni adut je šarm. „Vjerujem da i ženske padaju na to.“ zaključuje Elvis i dodaje: „Dobro, za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani.

Marko i Ana (foto: PR)

Marko i Ana

Rabljanin Marko Sandalić spreman je za novu životnu avanturu. U potragu za srodnom dušom uključio je i mamu. „Htio bih upoznati nekoga kome mogu vjerovat.“ kaže Marko te dodaje kako traži dobre i iskrene djevojke i nada se kako će jednu upravo takvu osvojiti u novom showu ‘Ženim sina?’.

„Ja nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dese. Nisam netko tko sjedi. Meni kad se netko sviđa ja mu dam do znanja. Kupim cvijeće ili čokoladu.“ otkriva Marko, ali i priznaje da neke romantične situacije nisu prošle baš kako je očekivao. „Jedna mi je jednom razbila auto.“ kazao je kroz smijeh te dodao kako je upravo šarm njegov glavni adut u osvajanju djevojke: „Šarma ima tu uvijek. Možda ta neka stara, bečka škola. Evo to je genetika, baka pokojna je bila iz Beča.“ Majka Ana voljela bi da njezin sin nađe dobru djevojku s kojom će i ona biti prijateljica. „Ja bih voljela nekoga tko zna biti dobar čovjek i drug. Za mene je to vrlo važno.“ izjavila je majka i zaključila: „Volim obiteljske djevojke. Ne volim izlete u braku. To bi meni teško palo. Smatrala bih da je time moje dijete jako pogođeno.“

Igor i Marica (foto: PR)

Igor i Marica

Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: „Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu.“ Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: „Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi.“

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP