Prati nas

Vijesti

Bandić najavio poprilično poskupljenje tramvajske karte

Karta je bila 10 kuna pa smo je smanjili na četiri. Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune – ne ide. Parking, obećao je gradonačelnik, neće poskupjeti. Za sada. 

Objavljeno

|

Koliko košta karta za tramvaj?
foto: MojeVrijeme.hr

ZET-ove karte od četiri kune koje su vrijedile 30 minuta, odlaze u povijesti. Najavio je to gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u emisiji “Zagrebi po Zagrebu” Radio Sljemena. Kaže, karta će poskupjeti na šest, a možda i osam kuna. Parking, obećao je gradonačelnik, neće poskupjeti. Za sada.

“Karta je bila 10 kuna pa smo je smanjili na četiri. Dići ćemo je vjerojatno na šest. To je, još uvijek, četrdeset posto manje od onoga što je bilo. Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune – ne ide, ići ćemo na šest. Ali to je, još uvijek manje od deset. Može se dogodit’ da bude osam. Moja ideja će biti šest’, rekao je Bandić.

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.