Prati nas

Vijesti

Bandićev ured: Ipak ostaje karta od 4 kune

kon što je u programu Radio Sljemena zagrebalki gradonačelnik Milan Bandić objavio da će cijenu karte od četiri kune dignuti na šest, a možda i osam, oglasio se njegov ured.

Objavljeno

|

Zagrebačko smeće
MIlan Bandić (foto: Zagreb.hr)

Nakon što je u programu Radio Sljemena zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavio da će cijenu karte od četiri kune dignuti na šest, a možda i osam, oglasio se njegov ured.

“Vezano za medijske napise o poskupljenju ZET-ovih karata, obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi 4 kune. S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna.
Tako će putnici moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna”, napisao je Bandićev ured.

Podsjetimo, gradonačelnik je ranije rekao: “Karta je bila 10 kuna pa smo je smanjili na četiri. Dići ćemo je vjerojatno na šest. To je, još uvijek, četrdeset posto manje od onoga što je bilo. Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune – ne ide, ići ćemo na šest. Ali to je, još uvijek manje od deset. Može se dogodit’ da bude osam. Moja ideja će biti šest.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.