Abba (Waterloo)

Nakon 35 godina, Abba je snimila nove pjesme

Autor: • 27. 04. 2018. • Kolaž, Show531 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Švedski glazbeni kvartet Abba objavio je na Instagramu da je snimio nove pjesme, prve od formalnog raspada benda 1983. godine.

“Odluka da krenemo dalje s novom ‘avatarskom trunejom’ imala je neočekivanu posljedicu. Osjetili smo, nakon 35 godina, da bi bilo zabavno udružiti se ponovno i ući u tonski studio. Pa smo to i učinili. Učinilo nam se kao da je vrijeme stalo i da smo bili na kratkom odmoru. Izuzetno radosno iskustvo!“ piše u objavi.Jedna od dvije novonastale pjesme zove se „I Still Have Faith in You“ i bit će premijerno emitirano u prosincu. „Možda smo ostarjeli, ali pjesma je nova“, stoji u priopćenju.

Kada govorimo o turneji, riječ je o  dvosatnom TV programu u zajedničkoj produkciji NBC-ja i BBC-ja, gdje umjesto benda nastupaju njihovi digitalni dvojnici. Svi članovi benda skenirani su i pomlađeni kako bi izgledali kao da je 1979. godina.

A post shared by @abbaofficial on

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.