Prati nas

Show

Nakon 35 godina, Abba je snimila nove pjesme

Jedna od dvije novonastale pjesme zove se „I Still Have Faith in You“ i bit će premijerno emitirano u prosincu. Možda smo ostarjeli, ali pjesma je nova, stoji u priopćenju.

Objavljeno

|

Abba (Waterloo)

Švedski glazbeni kvartet Abba objavio je na Instagramu da je snimio nove pjesme, prve od formalnog raspada benda 1983. godine.

“Odluka da krenemo dalje s novom ‘avatarskom trunejom’ imala je neočekivanu posljedicu. Osjetili smo, nakon 35 godina, da bi bilo zabavno udružiti se ponovno i ući u tonski studio. Pa smo to i učinili. Učinilo nam se kao da je vrijeme stalo i da smo bili na kratkom odmoru. Izuzetno radosno iskustvo!“ piše u objavi.


Jedna od dvije novonastale pjesme zove se „I Still Have Faith in You“ i bit će premijerno emitirano u prosincu. „Možda smo ostarjeli, ali pjesma je nova“, stoji u priopćenju.

Kada govorimo o turneji, riječ je o  dvosatnom TV programu u zajedničkoj produkciji NBC-ja i BBC-ja, gdje umjesto benda nastupaju njihovi digitalni dvojnici. Svi članovi benda skenirani su i pomlađeni kako bi izgledali kao da je 1979. godina.

A post shared by @abbaofficial on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP