Prati nas

Vijesti

Putin za raspad Jugoslavije optužio Washington

Oštro i uvredljivo prosvjedno pismo američkom veleposlaniku u Hrvatskoj poslao saborski zastupnik Ivan Pernar koji otvoreno simpatizira rusku politiku i nisu mu strana gostovanja na ruskim propagandnim kanalima.

Objavljeno

|

Zašto je Jugoslavija bila bolja?
Lepa Brena, spot Jugoslavenka, 1989. (screenshot: Youtube)

Na službenim stranicama ruskog predsjednika Vladimira Putina objavljena je oštra izjava, a protiv savezničkih napada, predvođenih Sjedinjenim Državama, na kemijska postrojenja i skladišta bojnih otrova u Siriji.

Zanimljivo, u svojoj se službenoj objavi Putin dotaknuo i propale Jugoslavije za čiji kraj ruski moćnik optužuje upravo Washington. „Trenutna eskalacija u Siriji je destruktivna za cijeli sustav međunarodnih odnosa. Povijest će ispraviti stvari, a Washington već nosi odgovornost za krvave događaje u Jugoslaviji, Iraku i Libiji.“

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova već je dalo podršku savezničkim snagama (SAD, Francuska i Velika Britanija), dok je oštro i uvredljivo prosvjedno pismo američkom veleposlaniku u Hrvatskoj Robertu Kohorstu poslao saborski zastupnik Ivan Pernar (Živi zid). Riječ je o populističkom zastupniku sklonom teorijama urote koji otvoreno simpatizira rusku politiku i nisu mu strana gostovanja na ruskim propagandnim kanalima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.