Prati nas

Show

Slavljenje ljubavi: Bebek i supruga opet objavili golišave fotke

Ovo nije prvi puta da par javno dokazuje svoju ljubav objavom romantičnih fotografija od kojih je najviše pozornosti izazvala ona u kojoj nazdravljaju šampanjcem u kadi punoj pjene.

Objavljeno

|

foto: Zeljko Bebek/Facebook

Jedan od najboljih hrvatskih pjevača Željko Bebek (72) i njegova supruga Ružica (38) proslavili su godišnjicu braka objavom još jedne fotografije iz spavaće sobe koja će vjerojatno uzbuniti javnost više nego njegov nedavni komentar na ponižavajući nastup pred Josipom Brozom Titom.

„Sretno nam ljubavi, 16 godina“ objavio je Bebek na Facebooku uz fotografiju zaljubljenog para. Iza njih se na zidu vidi se velika slika na zidu na kojoj poziraju u krevetu. Ružica leži ispred muža i prekrivena je dok provokativni Željko pokazuje puno više kože.

Ovo nije prvi puta da par javno dokazuje svoju ljubav objavom romantičnih fotografija od kojih je najviše pozornosti izazvala ona u kojoj nazdravljaju šampanjcem u kadi punoj pjene. Povod je bio 12. obljetnica braka. „Ove godine Ružica i ja nismo stigli negdje otputovati, ali smo si u vlastitom domu napravili feštu. Kad smo djecu stavili na spavanje, uživali smo u pjenušcu i kavijaru“, izjavila je tada ikona jugoslavenskog rocka.

O svojoj supruzi, koju je oženio 2002. godine kaže: „Kad sam sreo Ružicu, shvatio sam da je ona ljubav mojeg života. Samo s njom mogu živjeti u harmoniji.“ Prije Ružice bio je u braku sa Sandrom i Spomenkom.

željko bebek gol

Željko i Ružica Bebek slave 16. obljetnicu vjenčanja (foto: Facebook)

“Život pop zvijezde stvarno nije po pravilima koja bi se mogla svesti pod normalan način života, ali dogodi se ovo što se meni dogodili, da između muškarca i žene postoji potpuna vjernost. To je ono što te usrećuje”, kazao je Bebek o skladnom braku za Story prošle godine.

Željko i Ružica Bebek slave 12. obljetnicu vjenčanja (foto: Facebook)

Podsjetimo, osim što mu ide u ljubavi, Bebeku cvatu ruže i na profesionalnom planu. Ove je godine osvojio Porina za album “Ono nešto naše”. Slavio je i u kategoriji najbolje vokalne saradnje sa pjevačem Oliverom Dragojevićem za pjesmu “Ako voliš ovu ženu”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.