Prati nas

Show

Barbara Nola: Pedesete su nove tridesete, očekujem blagostanje

U pedesetima očekujem blagostanje, da će biti bolje nego četrdesete, samo s dobrim stvarima i događajima. Samo neka bude što veselije i pozitivnije! Barabara je članica ansambla zagrebačkog kazališta Gavella. Udana je za filmskog i televizijskog redatelja Lukasa Nolu i majka je Jakova i Mare.

Objavljeno

|

Barabara Nola stan
Barabara Nola (foto: Gavella, PR)

Baš poput predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, i glumica Barbara Nola ovih je dana ušla u drugo poluvrijeme života. Na društvenim mrežama su joj 50. rođendan čestitali mnogi, a ona je uzvratila objavom: „Mlada starica je presretna zbog vaših divnih čestitki! Pedesete su nove tridesete!“

„Bolje biti mlada 50-godišnjakinja nego stara 40-godišnjakinja“, izjavila je za Tportal i dodala: „U pedesetima očekujem blagostanje, da će biti bolje nego četrdesete, samo s dobrim stvarima i događajima. Samo neka bude što veselije i pozitivnije!“


Glumica je daleke 2010. godine za Večernji list opisala kakav joj je bio ulazak u četredesete godine života. „Moram priznati da me malo zblesiralo kad mi se približavao 40. rođendan, nisam to od sebe očekivala. Mučila me misao da ono što sam do tada napravila u svakom segmentu života nije dovoljno, ali tada sam počela raditi više nego ikad pa više nisam imala vremena razmišljati o toj strašnoj krizi četrdesetih. No, i dalje nisam mogla zanemariti činjenicu da sam se možda premalo bavila time da svoj zanat usmjerim i prema nekakvoj zaradi. Mislila sam si da ću naglo ostarjeti i da mi se više ništa neće dati, a to naravno nije istina. Čovjek danas više ne mora prihvaćati neke 19-stoljetne modele prema kojima moraš živjeti ovako ili onako. Ne moraš!“

Barabara je rođena 28. travnja 1968. godine. Članica je ansambla zagrebačkog kazališta Gavella. Udana je za filmskog i televizijskog redatelja Lukasa Nolu i majka je Jakova i Mare. Par je nedavno izazvao podijeljene reakcije javnosti, a nakon što je Jutarnji list objavio priču prema kojoj obitelji Nola prijeti deložacija iz stana u kojem već generacijama žive kao zaštićeni najmoprimci.

.

Show

Rastežući se u teretani, elastična Madonna proslavila je 61. rođendan

Da je bilo koja pjevačica njene generacije objavila ovakav video, svrstali smo ga u rubriku ‘bizarno’. No ovo je od Madonne potpuno očekivano.

Objavljeno

|

Autor

“Ovako se Madame X priprema za dan” stoji pored video zapisa koji je objavila planetarna pop ikona Madonna – slaveći 61. rođendan. Dakako, riječ je o vježbanju rutine za nastupe, budući da je pjevačica nedavno izdala novi album “Madame X”.

Video objavljen na Instagramu svjedoči o iznimnoj gipkosti pjevačice, ali i o tome da gotovo nikada ne ispušta mobitel iz ruku, čak ni kada vježba. “Kraljica”, kako je mnogi zovu, i po tjelesnoj kondiciji, ali i po životnim navikama, može se natjecati sa sasma mladim djevojkama. Turneja za koju se pjevačica priprema počet će u New Yorku 12. rujna. Pogledajte video.


Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP