Prati nas

Show

Brigitte Nielsen: Lijepa i trudna u 55. godini života

Objavljeno

|

Brigitte Nielsen i suprug Mattia Dessi (foto: realBrigitteNielsen / Instagram)

Danska glumica, manekenka, voditeljica i pjevačica Brigitte Nielsen, najpoznatija po propalom braku sa Sylvesterom Stalloneom, nosi peto dijete. „Obitelj postaje veća“, objavila je na svom Instagramu uz fotografiju koja pokazuje njen trudnički trbuh.

Prošle je godine izjavila kako se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna. Ali i da neće tražiti pomoć liječnika da bi to ostvarili.

Karijeru je započela osamdesetih godina prošlog stoljeća kao model na fotografijama Grega Gormana i Helmuta Newtona. 1985. godine dobila je uloge u filmovima Crvena Sonja i Rocky IV. Na snimanju Rockyja 4 upoznala je Sylvestera Stallonea za kojeg se udala i glumila u njegovom sljedećem filmu Cobra.

Također je poznata po nastupu s Eddijem Murphyjem u filmu Policajac s Beverly Hillsa 2 i pojavljivanju u video spotu Michaela Jacksona Liberian Girl.

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.