Prati nas

Show

Prpošna Bette (88) upoznala omiljenog pjevača Justina Timberlakea

88-godišnja Bette ispunila je san! Upoznala je svojeg glazbenog idola Justina Timberlakea. Bette je na poklon za Uskrs dobila karte za njegov koncert, a imala je sreće i biti pozvana u prostor iza pozornice gdje je upoznala zgodnog pjevača. No ne samo to! Užicala ga je i pusu!

Silvija Novak

Objavljeno

|

Justin i Bette (screenshot: Youtube)

Bette Maloney postala je pravi viralni hit nakon što je susrela idola mnogih (uglavnom mlađih) generacija. Naime, prpošna 88-godišnjakinaj upoznala je pjevača i glumca Justina Timberlakea na njegovom nedavnom koncertu u Orlandu na koji je došla zajedno sa svojom kćerkom i unukama.

Vatrena Timberlakeova obožavateljica je nekako uspjela ući u prostor iza pozornice i užicati zgođušnog Justina potpis i zajedničko fotografiranje. No dobrodržeća gospođa na tome nije stala, već je iskoristila priliku i Justina zamolila i pusu.


“Zgodniji si uživo. Nadam se da se Jessica neće naljutiti”, rekla je Justinu dobrodržeća Bette, misleći pritom na Timberlakeovu suprugu, glumicu Jessicu Biel. “Hm, upao sam u zamku”, kroz smijeh je prokomentirao Justin. Kad se vratio na pozornicu, Timberlake je Bette uputio i poseban pozdrav rekavši publici kako je maloprije upoznao nevjerojatnu ženu.

Pogledajte kako je protekao njihov susret:

.

Show

Ljiljana Saucha: ‘Nisam znala da mi je to zadnja emisija, kažu da žele mlađe’

U programu Za slobodu 1991. uređivala je vijesti, podnevni i večernji dnevnik. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti. Od 2011. radi u redakciji kulture.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj karijeri na HRT-u”, napisala je na Facebooku televizijska urednica i voditeljica Ljiljana Saucha (63).

Kako je objasnila, u petak je doznala da emisiju više neće voditi, jer na HTV-u žele mlade ljude na ekranu. “Sve je ovo ‘novo normalno’, jer imam do mirovine još 14 mjeseci. Svima koji Vama koji ste pratili emisiju – hvala”, napisala je Saucha.


Iako su joj pratitelji novinari na društvenim mrežama savjetovali da tuži HRT zbog ageizma i seksizma, Saucha je odgovorila: “Ma ne, nije mi do toga.” Na pitanje zašto bi se to prihvaćalo kao normalno, odgovorila je: “Vidjela sam da su mnogi prije mene morali otići. I to puno mlađi. To je postalo normalno.”

Jedno od najprepoznatljivijih lica HTV-a, Ljiljana Saucha, diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radila je kao novinarka Poleta i bila je suradnica suradnica Radija Zagreb od 1979. Vodila je i nekoliko serija za djecu, da bi se potom otisnula u Zagrebačku panoramu. Uređivala je brojne emisije mozaičnog programa kao što su Dobro jutro, Hrvatska, Dobar dan, Hrvatska zemlja i ljudi, Hrvatska danas.

Saucha je bila prva voditeljica hrvatskoga lota 1989. u emisiji Fortuna. U programu Za slobodu 1991. uređivala je vijesti, podnevni i večernji dnevnik. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti. Od 2011. radi u redakciji kulture.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP