Prati nas

Show

Prpošna Bette (88) upoznala omiljenog pjevača Justina Timberlakea

88-godišnja Bette ispunila je san! Upoznala je svojeg glazbenog idola Justina Timberlakea. Bette je na poklon za Uskrs dobila karte za njegov koncert, a imala je sreće i biti pozvana u prostor iza pozornice gdje je upoznala zgodnog pjevača. No ne samo to! Užicala ga je i pusu!

Objavljeno

|

Justin i Bette (screenshot: Youtube)

Bette Maloney postala je pravi viralni hit nakon što je susrela idola mnogih (uglavnom mlađih) generacija. Naime, prpošna 88-godišnjakinaj upoznala je pjevača i glumca Justina Timberlakea na njegovom nedavnom koncertu u Orlandu na koji je došla zajedno sa svojom kćerkom i unukama.

Vatrena Timberlakeova obožavateljica je nekako uspjela ući u prostor iza pozornice i užicati zgođušnog Justina potpis i zajedničko fotografiranje. No dobrodržeća gospođa na tome nije stala, već je iskoristila priliku i Justina zamolila i pusu.


“Zgodniji si uživo. Nadam se da se Jessica neće naljutiti”, rekla je Justinu dobrodržeća Bette, misleći pritom na Timberlakeovu suprugu, glumicu Jessicu Biel. “Hm, upao sam u zamku”, kroz smijeh je prokomentirao Justin. Kad se vratio na pozornicu, Timberlake je Bette uputio i poseban pozdrav rekavši publici kako je maloprije upoznao nevjerojatnu ženu.

Pogledajte kako je protekao njihov susret:

.

Show

Rastežući se u teretani, elastična Madonna proslavila je 61. rođendan

Da je bilo koja pjevačica njene generacije objavila ovakav video, svrstali smo ga u rubriku ‘bizarno’. No ovo je od Madonne potpuno očekivano.

Objavljeno

|

Autor

“Ovako se Madame X priprema za dan” stoji pored video zapisa koji je objavila planetarna pop ikona Madonna – slaveći 61. rođendan. Dakako, riječ je o vježbanju rutine za nastupe, budući da je pjevačica nedavno izdala novi album “Madame X”.

Video objavljen na Instagramu svjedoči o iznimnoj gipkosti pjevačice, ali i o tome da gotovo nikada ne ispušta mobitel iz ruku, čak ni kada vježba. “Kraljica”, kako je mnogi zovu, i po tjelesnoj kondiciji, ali i po životnim navikama, može se natjecati sa sasma mladim djevojkama. Turneja za koju se pjevačica priprema počet će u New Yorku 12. rujna. Pogledajte video.


Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP