Justin i Bette (screenshot: Youtube)

Prpošna Bette (88) upoznala omiljenog pjevača Justina Timberlakea

Autor: • 30. 05. 2018. • Kolaž, Show523 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Bette Maloney postala je pravi viralni hit nakon što je susrela idola mnogih (uglavnom mlađih) generacija. Naime, prpošna 88-godišnjakinaj upoznala je pjevača i glumca Justina Timberlakea na njegovom nedavnom koncertu u Orlandu na koji je došla zajedno sa svojom kćerkom i unukama.

Vatrena Timberlakeova obožavateljica je nekako uspjela ući u prostor iza pozornice i užicati zgođušnog Justina potpis i zajedničko fotografiranje. No dobrodržeća gospođa na tome nije stala, već je iskoristila priliku i Justina zamolila i pusu.“Zgodniji si uživo. Nadam se da se Jessica neće naljutiti”, rekla je Justinu dobrodržeća Bette, misleći pritom na Timberlakeovu suprugu, glumicu Jessicu Biel. “Hm, upao sam u zamku”, kroz smijeh je prokomentirao Justin. Kad se vratio na pozornicu, Timberlake je Bette uputio i poseban pozdrav rekavši publici kako je maloprije upoznao nevjerojatnu ženu.

Pogledajte kako je protekao njihov susret:

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.