Prati nas

Mozaik

Trendovi: Šljokičasti lijesovi za odlazak sa stilom

Lijesovi dolaze u različitim bojama; ružičastoj, plavoj, crnoj, zlatnoj, srebrnoj, purpurnoj i narančastoj. U ponudi su također i šljokičaste urne koje koštaju oko 1.900 kuna.

Objavljeno

|

Najluđi lijesovi
foto: The Glitter Coffin Company

Da odlazak na onaj svijet može biti zabavan i otkačeno glamurozan, poručuju iz britanske manufakture Glitter Coffin Company koja bavi upravo onim kako joj i ime kaže – proizvodnjom šljokičastih lijesova.

Tvrtku je osnovao bračni par Nicholls koji se ranije bavio proizvodnjom šljaštećeg namještaja. Lijesovi su im se činili logičnim razvojem proizvodnje. Za probu su običan lijes prekrili šljokicama, nakon čega su zaključili da je to ono s čim se žele baviti.

„To je bilo prije godine dana. Sada čekamo ateste i dozvole kako bismo naše lijesove mogli ponuditi i za kremiranja“, kaže Chriss Nicholls.

Lijesovi dolaze u različitim bojama; ružičastoj, plavoj, crnoj, zlatnoj, srebrnoj, purpurnoj i narančastoj. U ponudi su također i šljokičaste urne koje koštaju oko 1.900 kuna. Ljesovi se proizvode individualno, a takva im je i cijena. Proizvode isporučuju po cijelom svijetu i za sada su ih prodali dvadesetak izvan Velike Britanije. Kako izgledaju ovi neobični lijesovi, pogledajte u priloženim fotografijama i videu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.