Prati nas

Mozaik

Trendovi: Šljokičasti lijesovi za odlazak sa stilom

Lijesovi dolaze u različitim bojama; ružičastoj, plavoj, crnoj, zlatnoj, srebrnoj, purpurnoj i narančastoj. U ponudi su također i šljokičaste urne koje koštaju oko 1.900 kuna.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Najluđi lijesovi
foto: The Glitter Coffin Company

Da odlazak na onaj svijet može biti zabavan i otkačeno glamurozan, poručuju iz britanske manufakture Glitter Coffin Company koja bavi upravo onim kako joj i ime kaže – proizvodnjom šljokičastih lijesova.

Tvrtku je osnovao bračni par Nicholls koji se ranije bavio proizvodnjom šljaštećeg namještaja. Lijesovi su im se činili logičnim razvojem proizvodnje. Za probu su običan lijes prekrili šljokicama, nakon čega su zaključili da je to ono s čim se žele baviti.


„To je bilo prije godine dana. Sada čekamo ateste i dozvole kako bismo naše lijesove mogli ponuditi i za kremiranja“, kaže Chriss Nicholls.

Lijesovi dolaze u različitim bojama; ružičastoj, plavoj, crnoj, zlatnoj, srebrnoj, purpurnoj i narančastoj. U ponudi su također i šljokičaste urne koje koštaju oko 1.900 kuna. Ljesovi se proizvode individualno, a takva im je i cijena. Proizvode isporučuju po cijelom svijetu i za sada su ih prodali dvadesetak izvan Velike Britanije. Kako izgledaju ovi neobični lijesovi, pogledajte u priloženim fotografijama i videu.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP