Prati nas

Show

Brigitte Nielsen u 55. godini postala peti put majka s petim suprugom

Nielsen od ranije ima četiri sina pa će ovo bitno unaprijediti ravnopravnost spolova u domu koji dijeli s petim suprugom. Sretni otac je 39-godišnji producent Mattia Dessi, s kojim je glumica u braku od 2006. godine.

Objavljeno

|

Brigitte Nielsen (foto: realbrigittenielsen/Instagram)

“Glumica i model Brigitte Nielsen donijela je na svijet svoje peto dijete”, javio je magazin People. Danska filmska i televizijska zvijezda rodila je kćerkicu u 55. godini života. Sretni otac je 39-godišnji producent Mattia Dessi, s kojim je glumica u braku od 2006. godine. Djevojčica Frida teška 2.523 grama rođena je u Los Angelesu.

“Presretni smo što je u naše živote stigla naša predivna kći. Bilo je to dugo putovanje, i svega je vrijedno! Nikad nismo bili više zaljubljeni”, rekla je Brigitte. Nielsen od ranije ima četiri sina pa će ovo bitno unaprijediti ravnopravnost spolova u domu koji dijeli s petim suprugom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.