Prati nas

Vijesti

HDZ-ov zastupnik: Mladi se iseljavaju zbog roditelja koji im zagorčavaju život

Čini se da prema HDZ-ovom saborskom zastupniku Mladenu Karliću mladi ne odlaze iz Hrvatske zbog loše politike, nepotizma, negativne selekcije i slabog tržišta rada.

Objavljeno

|

Mladen Karlić (foto: HDZ)

Čini se da prema HDZ-ovom saborskom zastupniku Mladenu Karliću mladi ne odlaze iz Hrvatske zbog loše politike, nepotizma, negativne selekcije, slabog tržišta rada i sve neizvjesnije mirovine u budućnosti. Naime, ovaj zastupnik, predsjednik Gradskog vijeća Vinkovaca te bivši dugogodišnji gradonačelnik toga grada upire prstom u roditelje.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća rekao je kako je “odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život”. Barem tako tvrdi SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac na svom Facebook profilu. “Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična ucenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici!” napisao je Rimac.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.