Prati nas

Show

Smiju li i slavni normalno ostarjeti?

Mediji sada prenose kako nekoć lijepa glumica danas izgleda posve zapušteno, sugerirajući da se poput svojeg kolege Cruisea valjda trebala podvrći brojnim estetskim i kozmetičkim zahvatima kako bi prikrila godine, kao da su one nešto sramotno.

Objavljeno

|

Kada je snimljen Top Gun?
Kelly McGillis (Top Gun, 1986.)

Kako zamišljate ženu od 61 godine? Možda sa sijedom kosom, kojim kilogramom viška i u udobnoj odjeći i obući. Našim susjedama, prijateljicama i rođakinjama dopušteno je malo se opustiti na pragu mirovine ili nakon odrađenog radnog vijeka, no na slavne osobe, pogotovo žene iz svijeta showbusinessa gleda se poprijeko ako se usude izgledati onako kako većina izgleda nakon šezdesete.

Naime, ovih je dana u brojnim svjetskim i domaćim medijima vrlo čitana vijest ona o ponovnom pojavljivanu u javnosti nekad vrlo popularne i zgodne glumice Kelly McGillis koja se proslavila glumeći uz Toma Cruisea u kultnom filmu Top Gun iz 1986. godine. Otkad je u filmu ljubila zgodnog vojnog pilota, prošlo je više od 30 godina, a Kelly McGillis dogodilo se ono što se događa svima – ostarjela je.

Mediji sada prenose kako „nekoć lijepa glumica danas izgleda posve zapušteno“, sugerirajući da se poput svojeg kolege Cruisea valjda trebala podvrći brojnim estetskim i kozmetičkim zahvatima kako bi prikrila godine, kao da su one nešto sramotno.

Što se nas tiče Kelly izgleda sretno i zadovoljno. Kosu je skratila i pustila prirodnu, srebrnu nijansu. Istina, dobila je koju kilicu ali i dalje zrači šarmom i pozitivnom energijom. Iako se na malim i velikim ekranima više ne pojavljuje tako često, prošle je godine snimila triler “Maternal Secrets“. Inače, Kelly se drži podalje od Hollywooda. Nakon dva braka s muškarcima iz kojih ima i dvije kćeri, prije desetak godina se deklarirala kao lezbijka i sad živi u sretnom trećem braku sa suprugom Melaniom Leis.

Kelly McGillis (lijevo) na druženju s članovima grupe Berlin koji su izveli Oscarom nagrađenu pjesmu iz filma Top Gun:

Pogledajte spot za pjesmu “Take My Breath Away” s isječcima iz legendarnog filma:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.