Prati nas

Show

Brigitte ste krititizirali zbog kasne trudnoće, a što je s Clooneyem?

Kada je riječ o očevima, pretpostavljamo da oni mogu biti bezbolno uklonjeni, da su manje uključeni u odgoj djeteta. S druge strane, ženama se govori da su sebične, ako majčinstvo ostave za kasnije.

Objavljeno

|

Brigitte Nielsen i suprug Mattia Dessi (foto: realBrigitteNielsen / Instagram)

Trebaju li žene rađati poslije pedesete ili čak poslije četrdesete? To je pitanje aktualizirano nakon što su svi mediji objavili vijest da je danska glumica i fotomodel Brigitte Nielsen rodila svoje peto dijete u 55. godini života i to s petim suprugom.

„Mnoge su žene rekle da sam prestara, ali koliki su muškarci dobili prvo dijete u šezdesetima i sedamdesetima i od toga se nije radio problem?“ komentirala je Brigitte nastalu situaciju za koju smatra da je sasvim prirodna. „Poštujem svačije mišljenje, nekome se to ne sviđa, ali to je moj život, a ja i suprug imamo solidnu vezu“, ispričala je za BBC.Nielsen se udala za Mattiju Dessia (39) u 2006. godini, a počela je zamrzavati svoja jajašca kad aje imala 40 godina. Novorođena Frida je njeno prvo dijete s petim suprugom.

Kako biti seksi? George Clooney nude pics.

George Clooney (foto: BigStock)

Britanska stručnjakinja za plodnost dr. Zeynep Gurtin za BBC je potvrdila da se starije majke puno više osuđuju od starih očeva. „Nitko nije ni podignuo obrvu oko Georgea Clooneya koji je postao otac blizanaca u 56. godini života. Kada je riječ o očevima, pretpostavljamo da oni mogu biti bezbolno uklonjeni, da su manje uključeni u odgoj djeteta. S druge strane, ženama se govori da su sebične, ako majčinstvo ostave za kasnije.“

.

Show

Madonna (60) je ‘popeglala’ snimku s Eurosonga. Ovako je to trebalo zvučati

‘Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu’, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali.

Objavljeno

|

Autor

Komentatori nastupa možda najveće živuće pop-ikone Madonne na Eurosongu brojni su i mogu se podijeliti u dvije skupine. Iako Madonna nikada nije bila posebno dobra pjevačica, u prvoj su skupini slušatelji razočarani onime što je servirala na najvećoj glazbenoj pozornici.

Falšanje i nedostatak daha nije se moglo ne primijetiti iako svi znamo da pjevanje nikada nije bilo glavni adut pjevačice koja je rušila barijere. Zato su u drugoj skupini oni, a među njima smo i mi, koji opraštaju sve i  tvrde: “Bez obzira na sve, kraljica ostaje kraljica.” Jer Madonnu jednostavno ne možemo promatrati bez “minulog rada”, zar ne?Šezdesetogodišnja zvijezda, čini se, ne može se pomiriti sa starenjem, a ni s činjenicom da su danas glazbeno tržište i sama scena bitno drugačiji od “njenih vremena”. I zato mladima njeni nastupi malo znače, a stariji su razočarani, pomalo i tužni. “Kraljica je u falšu i dok govori”, komentirala je operna pjevačica i članica žirija glazbenih televizijskih natjecanja Martina Tomčić.

Da je i sama Madonna svjesna vizualno sjajnog, ali vokalno lošeg nastupa govori i činjenica da je je na službenom Youtube kanalu objavila “popeglanu” snimku (vidi gore) koja nam, zapravo, govori kako je nastup trebao zvučati.

“Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu”, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali. “Ovo nije kaos koji sam gledala na televiziji”, zaključak je druge obožavateljice. “Fotošopirala si glas”, kaže treća u raspravi koja je u samo jednom danu nanizala 5.400 komentara.

Nastavi čitati