Prati nas

Show

Brigitte ste krititizirali zbog kasne trudnoće, a što je s Clooneyem?

Kada je riječ o očevima, pretpostavljamo da oni mogu biti bezbolno uklonjeni, da su manje uključeni u odgoj djeteta. S druge strane, ženama se govori da su sebične, ako majčinstvo ostave za kasnije.

Objavljeno

|

Brigitte Nielsen i suprug Mattia Dessi (foto: realBrigitteNielsen / Instagram)

Trebaju li žene rađati poslije pedesete ili čak poslije četrdesete? To je pitanje aktualizirano nakon što su svi mediji objavili vijest da je danska glumica i fotomodel Brigitte Nielsen rodila svoje peto dijete u 55. godini života i to s petim suprugom.

„Mnoge su žene rekle da sam prestara, ali koliki su muškarci dobili prvo dijete u šezdesetima i sedamdesetima i od toga se nije radio problem?“ komentirala je Brigitte nastalu situaciju za koju smatra da je sasvim prirodna. „Poštujem svačije mišljenje, nekome se to ne sviđa, ali to je moj život, a ja i suprug imamo solidnu vezu“, ispričala je za BBC.

Nielsen se udala za Mattiju Dessia (39) u 2006. godini, a počela je zamrzavati svoja jajašca kad aje imala 40 godina. Novorođena Frida je njeno prvo dijete s petim suprugom.

Kako biti seksi? George Clooney nude pics.

George Clooney (foto: BigStock)

Britanska stručnjakinja za plodnost dr. Zeynep Gurtin za BBC je potvrdila da se starije majke puno više osuđuju od starih očeva. „Nitko nije ni podignuo obrvu oko Georgea Clooneya koji je postao otac blizanaca u 56. godini života. Kada je riječ o očevima, pretpostavljamo da oni mogu biti bezbolno uklonjeni, da su manje uključeni u odgoj djeteta. S druge strane, ženama se govori da su sebične, ako majčinstvo ostave za kasnije.“

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.