Charles Perritt (screenshot: ABC)

Upoznajte Charlesa, 85-godišnjeg padobranca

Autor: • 22. 07. 2018. • Aktivno starenje338 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Ne, to nije ptica. Nije ni avion. To je Charles Perritt (85) koji se za rođendan odvažio na skok s padobranom s 4000 metara. „Bilo je odlično! Ne mogu to ni objasniti, strašno uzbuđenje“, kaže vitalni Charles iz South Jerseya. Ovaj umirovljeni mehaničar skočio je tzv. tandem skokom u društvu iskusnog padobranca, dok su ga na tlu čekali njegovi unuci. „Slobodni pad je bio prilično turbulentan. Odozgora sam mogao vidjeti čitavu okolicu.“

Neki će reći da skakanje s padobranom nije za 85-godišnjaka, no Charles s godinama nije izgubio želju za avanturom. „Već dugo to želim i sad sam si želju napokon ispunio. Bilo je odlično!“ Charles je već 64 godine u braku s Terry. Ona pak za njega misli da je pomalo lud. „Pa on ima 85 godina. Ne bi više trebao raditi takve stvari“, kaže Terry.Prilikom slijetanja, Charles je malo udario glavom ali kaže da nije strašno i da je svakako vrijedilo. Ovaj 85-godišnji pustolov skakao je s padobranom, vozio se u akrobatskom avionu, letio balonom… No ima još želja. „Želio bih se provozati u borbenom avionu. Ne znam hoće li mi to uspjeti, ali to mi je želja“, kaže Charles.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.