Prati nas

Vijesti

Vrdoljak: Drugi stup ostaje, jačat ćemo ga

Treba odlučiti i kada će se smanjiti porezi na plaće. Rasteretio bih cijenu rada i sljedeće godine digao tih pola poena. Ne može se gasiti drugi stup. Rekli smo da je naš cilj jačanje drugog stupa. To su vaši novci, to je poruka koju želimo poslati.

Objavljeno

|

mirovinska reforma
Ivan Vrdoljak (foto: HNS)

Šef koalicijskog HNS-a Ivan Vrdoljak odbacio je navode da će Vlada ići na gašenje drugog mirovinskog stupa. Dapače, misli ovaj povratnik u politiku, još će ga i jačati.

“Meni je žao što sam bio član vlada od 2002. i što nitko nije napravio da se svake godine za pola poena dižu uplate. Da je to napravljeno, ne bi imali temu da ljudi imaju manju mirovinu. Bože moj, nije napravljeno tada, sada ide… Treba odlučiti i kada će se smanjiti porezi na plaće. Rasteretio bih cijenu rada i sljedeće godine digao tih pola poena”, kaže Vrdoljak i dodaje: “Ne može se gasiti drugi stup. Rekli smo da je naš cilj jačanje drugog stupa. To su vaši novci, to je poruka koju želimo poslati.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.