foto: Sandro Bura

Zagreb: Od danas u ZET-ovim tramvajima i autobusima – samo jedna karta

Autor: • 01. 07. 2018. • Vijesti439 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Građane Zagreba i sve njegove posjetitelje koji se voze autobusima i tramvajima – od danas čeka novost. U ZET-ovim vozilima prodaju se isključivo karte po cijeni od 15 kuna kojom se može voziti 90 minuta.  Sve ostale karte – od četiri (traje 30 minuta), sedam (traje 60 minuta) i deset kuna (traje 90 minuta) – i dalje će biti dostupne na uobičajenim prodajnim mjestima.

Smanjenje prihoda od karata ZET pokušava riješiti uvođenjem novih tarifnih modela. “Ako su građani prelijeni da odu do kioska i kupe papirnatu kartu ili da napune vrijednosnu karticu koja je zapravo najjeftinija opcija, onda će svoju vožnju, koliko god trajala, platiti 15 kuna u vozilima ZET-a”, objasnila je Jutarnjem listu Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo. Osim zbog financija, kaže, ovu su odluku donijeli i zbog koncentracije vozača te sigurnosti u prometu.Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.