Kako otpisati dug?
Zagreb, foto: BigStock

Zagrebački GSV: Politika Grada Zagreba prema građanima starije životne dobi

Autor: • 05. 07. 2018. • Vijesti413 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U zgradi Gradske uprave održana je 7. sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća na temu Politika Grada Zagreba prema građanima starije životne dobi i Dohodovni cenzus pri korištenju socijalnih prava građana iz nadležnosti Grada Zagreba.

Uz predsjednika GSV-a Igora Škrgetića, na Sjednici je nazočila i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić, ujedno i dopredsjednica GSV-a.S obzirom na demografske procese, povećanje prosječne životne dobi te činjenicom da će starije osobe činiti sve veći postotak u ukupnoj populaciji grada Zagreba, skrb o starijima postat će sve važnija, rekao je predsjednik Igor Škrgatić, te dodao da se na Sjednici razgovaralo još i o kapacitetima gradskih i privatnih domova. Problematika nije samo u smještajnom kapacitetu nego je problem u visini mirovina, odnosno malom broju umirovljenika koji si mogu priuštiti smještaj u njima, istaknuo je predsjednik. (zagreb.hr)

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.