Prati nas

Show

I Richard Gere (68) čeka bebu!

Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je vremešnog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell.

Objavljeno

|

Najstariji očevi
Richarde Gere (screenshot: The Jonathan Ross Show)

Popularni američki glumac Richard Gere spreman je po drugi puta postati ocem i to u sedamdesetoj godini života. Njegova 33 godine mlađa supruga Alejandra Silva (35) trudna je.

Nakon četiri godine veze, par se je vjenčao u travnju. Oboje imaju po jedno dijete iz prethodnih brakova. Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je neodoljivog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell. Gere je sa svjetski poznatom manekenkom Cindy Crawford bio u braku četiri godine, isto kao i s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera (18).

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

.

Show

Madonna (60) je ‘popeglala’ snimku s Eurosonga. Ovako je to trebalo zvučati

‘Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu’, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali.

Objavljeno

|

Autor

Komentatori nastupa možda najveće živuće pop-ikone Madonne na Eurosongu brojni su i mogu se podijeliti u dvije skupine. Iako Madonna nikada nije bila posebno dobra pjevačica, u prvoj su skupini slušatelji razočarani onime što je servirala na najvećoj glazbenoj pozornici.

Falšanje i nedostatak daha nije se moglo ne primijetiti iako svi znamo da pjevanje nikada nije bilo glavni adut pjevačice koja je rušila barijere. Zato su u drugoj skupini oni, a među njima smo i mi, koji opraštaju sve i  tvrde: “Bez obzira na sve, kraljica ostaje kraljica.” Jer Madonnu jednostavno ne možemo promatrati bez “minulog rada”, zar ne?Šezdesetogodišnja zvijezda, čini se, ne može se pomiriti sa starenjem, a ni s činjenicom da su danas glazbeno tržište i sama scena bitno drugačiji od “njenih vremena”. I zato mladima njeni nastupi malo znače, a stariji su razočarani, pomalo i tužni. “Kraljica je u falšu i dok govori”, komentirala je operna pjevačica i članica žirija glazbenih televizijskih natjecanja Martina Tomčić.

Da je i sama Madonna svjesna vizualno sjajnog, ali vokalno lošeg nastupa govori i činjenica da je je na službenom Youtube kanalu objavila “popeglanu” snimku (vidi gore) koja nam, zapravo, govori kako je nastup trebao zvučati.

“Fino uređeno. Ne može se čuti niti jedan promašeni ton. Skidam kapu”, napisao je jedan od brojnih komentatora, dok se drugi pitaju gdje su nestali originalni vokali. “Ovo nije kaos koji sam gledala na televiziji”, zaključak je druge obožavateljice. “Fotošopirala si glas”, kaže treća u raspravi koja je u samo jednom danu nanizala 5.400 komentara.

Nastavi čitati