Prati nas

Show

I Richard Gere (68) čeka bebu!

Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je vremešnog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell.

Objavljeno

|

Najstariji očevi
Richarde Gere (screenshot: The Jonathan Ross Show)

Popularni američki glumac Richard Gere spreman je po drugi puta postati ocem i to u sedamdesetoj godini života. Njegova 33 godine mlađa supruga Alejandra Silva (35) trudna je.

Nakon četiri godine veze, par se je vjenčao u travnju. Oboje imaju po jedno dijete iz prethodnih brakova. Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je neodoljivog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell. 

Gere je sa svjetski poznatom manekenkom Cindy Crawford bio u braku četiri godine, isto kao i s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera (18).

Oglas

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.