Prati nas

Show

I Richard Gere (68) čeka bebu!

Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je vremešnog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Najstariji očevi
Richarde Gere (screenshot: The Jonathan Ross Show)

Popularni američki glumac Richard Gere spreman je po drugi puta postati ocem i to u sedamdesetoj godini života. Njegova 33 godine mlađa supruga Alejandra Silva (35) trudna je.

Nakon četiri godine veze, par se je vjenčao u travnju. Oboje imaju po jedno dijete iz prethodnih brakova. Alejandra je kćer Ignacia Silve, bivšeg predsjednika nogometnog kluba Real Madrid. Zavela je neodoljivog Richarda dok je on još bio u braku s Carey Lowell. 


Gere je sa svjetski poznatom manekenkom Cindy Crawford bio u braku četiri godine, isto kao i s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera (18).

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP