Prati nas

Vijesti

Našičanka (64) pred zgradom posadila marihuanu

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će kazneno prijaviti 64-godišnjakinju zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Objavljeno

|

Gdje kupiti dobru marihuanu?
foto: BigStock

Zbog sumnje da je uzgajala marihuanu policija će kazneno prijaviti 64-godišnjakinju iz Našica, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom svibnja ispred stambene zgrade u Našicama zasadila više od deset sadnica indijske konoplje, koje su izrasle do visine veće od 60 centimetara. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će kazneno prijaviti 64-godišnjakinju zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.