Prati nas

Satira

Blagodati javnog prijevoza: Liječnici sve češće izdaju uputnice za tramvaj

Donedavno su liječnici slali umirovljenike u toplice i na fizioterapiju, no čini se su sredstva javnog prijevoza jedina mjesta koja u potpunosti uklanjaju simptome.

Objavljeno

|

Tko ima prav na besplatni pokaz?
foto. BigStock

Liječnici izdaju sve više uputnica za tramvaje, koji su postali omiljena destinacija umirovljenika s išijasom i sličnim problemima, izvijestio je satirički portal News Bar.

Naime, donedavno su liječnici slali umirovljenike u toplice i na fizioterapiju, no čini se su sredstva javnog prijevoza jedina mjesta koja u potpunosti uklanjaju simptome.

Tome su dokaz brojni umirovljenici koji počnu trčati i dobiju nadljudsku snagu čim ugledaju slobodno mjesto u tramvaju. Liječnici još uvijek ne znaju što je točno uzrok takvoj nagloj navali vitalnosti, no pretpostavljaju da je za sve odgovorna visoka koncentracija čestica češnjaka u zraku do koje dolazi kada se u istom tramvaju nađe više umirovljenika.

Kako bi omogućili nesmetan oporavak umirovljenicima, ZET u tramvaje uvodi i brzu prometnu traku za sve one umirovljenike koji jure do slobodnog mjesta, javlja News Bar.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.