Tko ima prav na besplatni pokaz?
foto. BigStock

Blagodati javnog prijevoza: Liječnici sve češće izdaju uputnice za tramvaj

Autor: • 10. 09. 2018. • Kolaž, Mozaik469 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Liječnici izdaju sve više uputnica za tramvaje, koji su postali omiljena destinacija umirovljenika s išijasom i sličnim problemima, izvijestio je satirički portal News Bar.

Naime, donedavno su liječnici slali umirovljenike u toplice i na fizioterapiju, no čini se su sredstva javnog prijevoza jedina mjesta koja u potpunosti uklanjaju simptome.Tome su dokaz brojni umirovljenici koji počnu trčati i dobiju nadljudsku snagu čim ugledaju slobodno mjesto u tramvaju. Liječnici još uvijek ne znaju što je točno uzrok takvoj nagloj navali vitalnosti, no pretpostavljaju da je za sve odgovorna visoka koncentracija čestica češnjaka u zraku do koje dolazi kada se u istom tramvaju nađe više umirovljenika.

Kako bi omogućili nesmetan oporavak umirovljenicima, ZET u tramvaje uvodi i brzu prometnu traku za sve one umirovljenike koji jure do slobodnog mjesta, javlja News Bar.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.