Prati nas

Mozaik

Ruža Kolarek proslavila stoti i otkrila svoj recept dugog života

Još se jedna stanovnica Zagreba upisala u klub 100 plus. U veseloj atmosferi, u društvu obitelji i prijatelja Ruža Kolarek je proslavila 100. rođendan u Domu za starije osobe Novak. Baka Ruža ima jednu kćer, jednu unuku i četvero praunučad

Objavljeno

|

Stoti rođendan
Ruža Kolarek i gradonačalnik Milan Bandić

Još se jedna stanovnica Zagreba upisala u klub 100 plus. U veseloj atmosferi, u društvu obitelji i prijatelja Ruža Kolarek je proslavila 100. rođendan u Domu za starije osobe Novak. Baka Ruža ima jednu kćer, jednu unuku i četvero praunučadi.

Sad plačem od sreće i veselja, to možete po svemu zaključiti, istaknula je gospođa Ruža, otkrivši tajnu dugovječnosti: “Uvijek jedem žgance s mlijekom, jedino kad me kćer posjeti onda pojedem štrukle sa sirom.”

Slavljenici je gradonačelnik Milan Bandić uručio cvijeće, svijeću, knjigu i košaru s voćem te joj, zajedno s pročelnicom Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romanom Galić, zaželio dobro zdravlje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.