Prati nas

Show

Velimir Visković postao otac u 68. godini, stigla je Ada

Visković iza sebe ima dva braka i troje odrasle djece. Prije tri godine upoznao je Bojanu Mijović, dramsku spisateljicu iz Podgorice, s kojom je otada u sretnoj vezi.

Objavljeno

|

S kim Visković ima dijete?
Velimir Visković (screenshot: N1)

Hrvatski leksikograf i književni kritičar Velimir Visković postao je otac u 68. godini. U vezi s crnogorskom dramaturginjom Bojanom Mijović (40) dobio je kćerkicu Adu.

“Zdravo, svijete, rodila se Ada, mamina i tatina gromada, 3820 g i 55 cm”, napisala je na Facebooku Mijović. I sam Visković podijelio je oduševljenje očinstvom u zrelim godinama sa svojim pratiteljima na Facebooku.


Visković iza sebe ima dva braka i troje odrasle djece. Kako piše Jutarnji list, prvu suprugu upoznao je u zagrebačkoj klasičnoj gimnaziji i s njom ima sina Josipa Viskovića (40), inače scenarista i redatelja. S drugom suprugom, s kojom je započeo vezu u Beogradu, također ima dvoje odrasle djece, Luku i Bojanu. Bojana je 29-godišnja konceptulna umjetnica, koja živi na relaciji Berlin – London – Amsterdam.

Prije tri godine upoznao je Bojanu Mijović, dramsku spisateljicu iz Podgorice, s kojom je otada u sretnoj vezi.

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP