Prati nas

Show

Velimir Visković postao otac u 68. godini, stigla je Ada

Visković iza sebe ima dva braka i troje odrasle djece. Prije tri godine upoznao je Bojanu Mijović, dramsku spisateljicu iz Podgorice, s kojom je otada u sretnoj vezi.

Objavljeno

|

S kim Visković ima dijete?
Velimir Visković (screenshot: N1)

Hrvatski leksikograf i književni kritičar Velimir Visković postao je otac u 68. godini. U vezi s crnogorskom dramaturginjom Bojanom Mijović (40) dobio je kćerkicu Adu.

“Zdravo, svijete, rodila se Ada, mamina i tatina gromada, 3820 g i 55 cm”, napisala je na Facebooku Mijović. I sam Visković podijelio je oduševljenje očinstvom u zrelim godinama sa svojim pratiteljima na Facebooku.

Visković iza sebe ima dva braka i troje odrasle djece. Kako piše Jutarnji list, prvu suprugu upoznao je u zagrebačkoj klasičnoj gimnaziji i s njom ima sina Josipa Viskovića (40), inače scenarista i redatelja. S drugom suprugom, s kojom je započeo vezu u Beogradu, također ima dvoje odrasle djece, Luku i Bojanu. Bojana je 29-godišnja konceptulna umjetnica, koja živi na relaciji Berlin – London – Amsterdam.

Prije tri godine upoznao je Bojanu Mijović, dramsku spisateljicu iz Podgorice, s kojom je otada u sretnoj vezi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.