Prati nas

Show

Samo opušteno

‘Kika me čini opuštenijom i sretnijom’

Kritičarima koji joj spočitavaju da je to njezin PR, poručila je neka kritiziraju. ‘Da sam otišla u sklonište možda bih ranije udomila neku životinju. To je moj pas, donosi mi radost, nadam se da će to potaknuti udomljavanje’, poručila je.

Objavljeno

|

Tko se brine o Kiki?
Predsjednica i Kika (foto: Kolinda Grabar-KItarović/Facebook)

“Otkako je Kika došla tu se osjećam opuštenije, zadovoljnije i sretnije tako da bih to preporučila svakome”,izjavila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dodala da će nakon završetka njezina mandata, “kada god to bilo”, Kika ići s njom jer je to njezin pas.

Podsjetimo, predsjednica je nedavno udomila psa iz virovitičkog skloništa. Ususret Kiki izašlo je osoblje predsjedničke rezidencije na Pantovčaku, a sve je popratio i službeni fotograf. Kritičarima koji joj spočitavaju da je to njezin PR, poručila je neka kritiziraju. “Da sam otišla u sklonište možda bih ranije udomila neku životinju. To je moj pas, donosi mi radost, nadam se da će to potaknuti udomljavanje”, poručila je.

Predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman pohvalio je predsjedničina nastojanja da promovira udomljavanje životinja. “Prepuna su skloništa štenaca i mačića koji umiru, udruge se muče da ih zbirnu, a sve se može riješiti ako uvedemo reda, provedemo zakon i iskoristimo alate koji su nam dani, dakle kontrola mikročipiranja i propisivanje trajnih sterilizacija, a sada je na gradovima da to provedu. Ima ih puno koji su to učinili a ima i onih koji nisu”, rekao je Oman.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.