Prati nas

Show

Karmela odbila HTV-ovo cvijeće i objasnila zašto odlazi

Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super – jer radila sam posao koji volim.

Objavljeno

|

Karmela Vukov Colić i Mirko Fodor (screenshot: HTV)

Nakon 31 godine pred kamerama javne televizije, popularna voditeljica Karmela Vukov Colić odradila je zadnje “Dobro jutro Hrvatska”. Iako su se kolege željele oprostiti uz cvijeće i prigodan video kolaž koji prikazuje njena tri desetljeća rada, nije sve išlo ugodno i glatko.

“Znaš što? Prvo mi ovo izgleda kao in memoriam, pa mi je to malo smiješno, a cvijeće, hvala lijepa, to ću vam ostaviti ovdje. Fali živog cvijeća u studiju i da me se sjećate uvijek. Čestitka lijepa, neka ostane tu, što nije ovo lijepo?” rekla Mirku Fodoru koji joj je pred kamerama uručio buket.

No onda je sve okrenula na šalu. “Znaš što, ja kad sve ovo gledam mislim da ste blesavi što ste pustili ovakvu jednu ženu da vam ode”, rekla je iznenađenom Fodoru.

“Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima, ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super – jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže – dosta. Kako su se pojavila različita nagađanja, shvaćam da trebam nešto reći i skratiti priču”, objasnila je Karmela za Gloriju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.