Prati nas

Show

Dosta joj je

Karmela odlazi s Hrvatske televizije, kaže da ostaje na ekranima

Karmela je, navodno, odlučila otići svojom voljom, a u stalnom radnom odnosu bit će još kratko. Hoćemo li je nakon Nove godine gledati na nekoj drugoj televiziji ili će se potpuno pozdraviti s medijima i okrenuti novu stranicu u svojoj profesionalnoj karijeri u ovom trenutku zna samo ona.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Karmela Vukov Colić (screenshot: HTV)

Televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50), jedno od zaštitnih lica dugovječne HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, napušta javnu televiziju na kojoj je provela čak 31 godinu. Prisavlju gdje je provela čak 31 godinu, piše Slobodna Dalmacija.

Slobodnoj je potvrdila da ćemo je i dalje gledati na malim ekranima. Karmela je, navodno, odlučila otići svojom voljom, a u stalnom radnom odnosu bit će još kratko. Hoćemo li je nakon Nove godine gledati na nekoj drugoj televiziji ili će se potpuno pozdraviti s medijima i okrenuti novu stranicu u svojoj profesionalnoj karijeri u ovom trenutku zna samo ona.


Za Slobodnu se u ožujku i prisjetila najzahtjevnijih trenutaka u karijeri. “Svakako ono ratno vrijeme kad sam s Draženom Dajićem za emisiju Gardijada obilazila ratišta. Svašta smo vidjeli u tim godinama, mnogo ružnoga i teškoga, ali i toliko lijepoga. Emisija je bila koncipirana tako da, uz glazbu, obitelji šalju pozdrave svojima na ratištima, a mi smo, snimajući naše vojnike na položajima, slali natrag poruku da su dobro. Često smo bili i pod granatama, jurili bez svjetla neosvijetljenim prometnicama, trčali u skloništa, ali kad dođete u rov i vidite da su dečki kilometrima vukli kabele da bi i na isturenim položajima mogli gledati Gardijadu, onda vidite da sve ima smisla. I danas čuvam desetke albuma s fotografijama svih koje smo obišli. Ponekad ih otvorim i pitam se koliko je tih sjajnih momaka još živo”, ispričala je Vukov Colić.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP