Northern exposure

Napokon povratak!

Sjajna vijest! Vraća se Život na sjeveru sa starim glumcima

Autor: • 26. 11. 2018. • Kolaž, Show362 • Verzija za ispis Verzija za ispis

CBS snima novu sezonu popularnog Života na sjeveru i to s originalnim glumcima. U Cicely na Aljasci vraća se nekadašnja postava ove serije, uljučujući Roba Morrowa, koji je glumio glavnog lika – liječnika Joela Fleischmana.

Na novoj sezoni također rade originalni autori serije, Joshua Brand i John Falsey, dok je producent projekta John Corbett kojega smo pratili kao radijskog zavodnika Chrisa Stevensa, a poslije kao Aidana Shawa iz kultnog Seksa i grada.Život na sjeveru (Northern exposure) prikazivao se na CBS-u šest sezona, od 1990. do 1996. godine. Osnovni zaplet je vrlo jednostavan: neurotični njujorški liječnik židovskog porijekla, Joel Fleischman, vezan ugovorom o financiranju studija koji je potpisao sa saveznom državom Aljaskom, mora poslije završetka školovanja “odraditi” 4 godine medicinske prakse, i to ne u nekom gradskom aljaškom središtu, nego u Cicelyju, maloj naseobini (oko 800 stanovnika) u planinskoj zabiti.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.