Prati nas

Vijesti

Zvončići, zvončići...

Bandić Zagrepčanima čestitao Božić, pozvao ih da budu sredstvo milosrđa

Budeći ono najbolje u nama podsjeća nas na važnost solidarnosti s drugima, s nama bliskima i svima koji trebaju našu potporu. Slijedimo riječi pape Franje u povodu 2. svjetskog dana siromašnih i postanimo sredstvo milosrđa za dobrobit drugih!

Objavljeno

|

Milan Bandić čestitao Božić 2018.
Milan Bandić (foto: Zagreb.hr)

Zagrebački gradonačelnik Milan Badić čestitao je sugrađanima Božić, kako kaže, blagdan mira i obiteljskog zajedništva koji u naše domove i u naša srca unosi radost i nadu.

“Budeći ono najbolje u nama podsjeća nas na važnost solidarnosti s drugima, s nama bliskima i svima koji trebaju našu potporu. Slijedimo riječi pape Franje u povodu 2. svjetskog dana siromašnih i postanimo sredstvo milosrđa za dobrobit drugih!”

“Božić je blagdan svjetla, vjere i optimizma  koji nosi poruke zajedništva, tolerancije i solidarnosti, a to je put ka društvu u kojem se izazovi rješavaju dijalogom, radom  i znanjem. Šireći  ozračje razumijevanja i sklada pomaže nam da budemo bolji i da okrenuti budućnosti,  svoj dom, grad i zemlju gradimo odgovorno, ustrajno i s ljubavlju.  U tome duhu i s tim mislima, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i radosti u novoj  2019. godini!” poruka je Milana Bandića.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.