Milan Bandić čestitao Božić 2018.
Milan Bandić (foto: Zagreb.hr)

Zvončići, zvončići...

Bandić Zagrepčanima čestitao Božić, pozvao ih da budu sredstvo milosrđa

Autor: • 24. 12. 2018. • Vijesti311 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Zagrebački gradonačelnik Milan Badić čestitao je sugrađanima Božić, kako kaže, blagdan mira i obiteljskog zajedništva koji u naše domove i u naša srca unosi radost i nadu.

“Budeći ono najbolje u nama podsjeća nas na važnost solidarnosti s drugima, s nama bliskima i svima koji trebaju našu potporu. Slijedimo riječi pape Franje u povodu 2. svjetskog dana siromašnih i postanimo sredstvo milosrđa za dobrobit drugih!”“Božić je blagdan svjetla, vjere i optimizma  koji nosi poruke zajedništva, tolerancije i solidarnosti, a to je put ka društvu u kojem se izazovi rješavaju dijalogom, radom  i znanjem. Šireći  ozračje razumijevanja i sklada pomaže nam da budemo bolji i da okrenuti budućnosti,  svoj dom, grad i zemlju gradimo odgovorno, ustrajno i s ljubavlju.  U tome duhu i s tim mislima, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i radosti u novoj  2019. godini!” poruka je Milana Bandića.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.