Prati nas

Vijesti

Ples do zore

Četiri tenora i Hladno pivo – najbolji novogodišnji tulum na Trgu

Pozivam sve da opet budemo zajedno, da osjetimo zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu, kaže gradonačelnik Bandić.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

“Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratiti staru i dočekati novu godinu.Pozivam sve da opet budemo zajedno, da osjetimo zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu”, stoji u pozivnici gradonačelnika Milana Bandića.

Zagrijavanje na glavnom zagrebačkom Trgu počet će u 21.30 sati, a okupljene će zabavljati renomirani DJ-i okupljeni u projektu DJ Akademija.

Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu stižu Četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić  i Filip Hozjak. Svoj glazbeni put Četiri tenora započeli su 2016. kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Četiri tenora, uz pratnju Revijskog orkestra i pod dirigentskom palicom Dinka Apellta, izvest će agramerske pjesme.

Uz tradicionalni vatromet u ponoć slijedi i čestitka gradonačelnika Milana Bandića koji će zajedno sa sugrađanima odbrojavati posljednje minute stare godine.

A sve posjetitelje centralnog zagrebačkog trga u Novu 2019. uvest će bend koji ove godine obilježava 30. godina karijere –  Hladno pivo. U prva tri desetljeća ovaj je bend iz Gajnica uspio progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest cijele regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova. Na okruglu obljetnicu u svom su gradu već održali niz slavljeničkih koncerata, a kao kruna za 30. rođendan nastupit će i na Trgu bana Jelačića.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.