Prati nas

Stil i ljepota

Lijep i dobar

Nick, sjedobradi maneken, otac, sportaš i asistent djeci s posebnim potrebama

U četrdesetima sam postao trostruki otac i prije pedesetog rođendana pitali su me želim li opet biti model. Sada radim za agencije u Londonu, Parizu i Hamburgu, a glumio sam i u dvije serije.

Objavljeno

|

Nick Pearce (foto: Supa Model Managament)

Neki muškarci zaista najbolje izgledaju kada prijeđu pedesetu. Dokaz tomu su i agencije koje imaju sve deblje i deblje portfelje takozvanih srebrnih lisaca. Nick Pearce je jedan od njih i našao se na popisu muškaraca koji dokazuju da su godine samo broj, a koji je sastavio britanski Silver Magazine. U generalijama mu stoje visina od 183 centimetra, plavo-sive oči i prosijeda koda.

No ovaj 51-godišnjak, koji živi u britanskom Cheltenhamu, puno je više od fizičkog izgleda. Bio je model u ranim dvadesetima da bi potom, na 15 godina, postao profesionalni igrač snookera, sporta nalik biljaru.

“U četrdesetima sam postao trostruki otac i prije pedesetog rođendana pitali su me želim li opet biti model. Sada radim za agencije u Londonu, Parizu i Hamburgu, a glumio sam i u dvije serije”, kaže ovaj sjedobradi macan koji od 2010. godine radi i kao asistent u nastavi s djecom s posebnim potrebama. Životni moto mu je, kaže, “prvo obitelj, a onda užitak”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.