Prati nas

Vijesti

Ne plaćajte

Oprez, domišljati prevarant ostavlja lažne kazne za parkiranje

Što ako je netko iz zlobe iskoristio tuđi broj računa i uvalio u nevolje njegova vlasnika? Pitanje je koje su postavili građani na Facebook stranici Holdinga.

Objavljeno

|

foto: Zagrebački holding

Na području zapadnog dijela Zagreba na vozilima nepoznati počinitelji ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna, izvijesti je Zagrebački holding. U opisu plaćanja stoji “plaćanje novčane kazne”.

Na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking. Stoga iz Holdinga mole građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice.

“Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo – prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno”, stoji u prioćenju. 

Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana. No kako na uplatnicama stoji tekući broj građana, neće biti teško otkriti tko iza njih stoji. “Ipak, što ako je netko iz zlobe iskoristio tuđi broj računa i uvalio u nevolje njegova vlasnika?” pitanje je koje su postavili građani na Facebook stranici Holdinga. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.