Prati nas

Show

Plodan i na pragu sedamdesete

Richard Gere će u 69. godini ponovno postati otac

Poznati glumac Richard Geere ponovno očekuje dijete, iako mu je već 68 godina. Njegova 33 godine mlađa supruga je trudna, a dolazak prinove se očekuje na proljeće.

Objavljeno

|

Richard Gere (foto: BigStock)

Richard Gere ponovno će postati otac i to u 69-oj godini života. Naime, njegova 33 godine mlađa supruga Alejandra je u blaženom stanju, a dolazak prinove očekuje se na proljeće.

Slavni glumac i PR stručnjakinja upoznali su se 2016. godine dok su oboje bili zaokupljeni brakorazvodnim parnicama s bivšim partnerima. I jedno i drugo već imaju po jednog sina iz prijašnjih veza.

“Richard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam vidjela svjetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao”, rekla je svojedobno zaljubljena Alejandra Silva.

Poznatom glumcu ovoje već treći brak, a kad je upoznao Alejandru, odmah ju je poželio oženiti,svjestan velike razlike u godinama radi koje nikakvo čekanje nije dolazilo u obzir.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.