Prati nas

Vijesti

Teške riječi

Ludbrežanka (78) s balkona je vrijeđala susjedu, sada mora platiti 300 kuna kazne

Objavljeno

|

kada se razvesti?
foto: BigStock

Terezija (78) iz Ludbrega proglašena je krivom i osuđena jer je svoj mladoj susjedi Karli (31) vikala da je “mala kurvetina”, javio je Podravski.hr. Zbog tih i drugih neprimjerenih riječi morat će platiti 300 kuna kazne, odlučio je Prekršajni sud u Varaždinu.

Kako piše u presudi, u kolovozu 2017. godine oko 23.30 sati narušavala javni red i mir na način da je s balkona svoga stana vikala, galamila i vrijeđala susjedu iz iste zgrade raznim pogrdnim riječima: “Mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu, riješit ću tebe i tvoju djecu”.


Gospođa Terezija nije se odazivala na sudske rasprave pa je sud odlučio dovršiti postupak bez njezine obrane “zaključujući da je činjenično stanje provedenim postupkom dovoljno utvrđeno”. I ranije je prekršajno kažnjavana zbog sličnih nepodopština, piše Podravski.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP