Ponašanje u tramvaju
foto: Sandro Bura

Do 31. siječnja

ZET je produljio trajanje socijalnih pokaza

Autor: • 03. 01. 2019. • Vijesti426 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2018. godinu, produljuje se do 31. siječnja, 2019. korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi i članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Iako je za osobe s invaliditetom na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, već započelo izdavanje besplatnih godišnjih kupona za 2019. godinu, valjanost ovogodišnjih kupona, također je produljeno do 31. siječnja.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.