Prati nas

Stil i ljepota

Ikona stila

Iris Apfel (97) potpisala je ugovor s poznatom modnom agencijom

Neuništiva Iris Apfel nedavno je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom IMG te se tako pridružila manekenkama poput  Kate Moss, Chrissy Teigen i Gigi Hadid. “Čitavo vrijeme sam ovakva, no tek nedavno su i ostali počeli misliti da sa ‘cool’ i zabavna. Sad sam iznenada postala hit”, kaže Iris.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Iris Apfel?
Iris Apfel (screenshot: Today)

Ikona stila Iris Apfel (97) već je bila zvijezda dokumentarca o vlastitom životu, pojavljivala se u raznim modnim kampanjama zajedno s poznatim manekenkama poput Karlie Kloss, a o njoj su priređivane i izložbe u newyorškom Metropolitanu.

No neuništiva Iris sada ovom iznimnom popisu može pridodati još jedan uspjeh. Naime, nedavno je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom IMG te se tako pridružila manekenkama poput  Kate Moss, Chrissy Teigen i Gigi Hadid.

Ova rođena Newyorčanka je karijeru započela kao dizajnerica interijera i suvlasnica tekstilne firme Old World Weavers koju je vodila zajedno s pokojnim mužem. Posljednjih godina je radi eklektičnog modnog stila ponovno u središtu pozornosti. „Čitavo vrijeme sam ovakva, no tek nedavno su i ostali počeli misliti da sa ‘cool’ i zabavna. Sad sam iznenada postala hit“, smije se Iris.

Kako se oblačiti u starijim godinama?
Iris Apfel (screenshot: NYT)

Prošle godine je s 96 godina postala najstarijom osobom na svijetu prema kojoj je izrađena lutka Barbie. Ne sumnjamo da je pred Iris još puno uspjeha. “Tko bi rekao da ću s 97 godina postati cura s naslovne strane”, kaže kroz smijeh Iris. Više o Iris i njenoj modnoj filozofiji pročitajte ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.