Prati nas

Show

Uspomene

Jadranka Kosor objavila je stare slike i dobila pregršt komplimenata za ljepotu

Nekadašnja šefica HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor (65), raznježila je obožavatelje lijepom serijom fotografija iz starog albuma. U proteklih tjedan dana objavila je fotografiju s početka studija, jednu s radnih početaka na Radio Zagrebu i jednu s, vjerojatno, ljetovanja na Hvaru s tada još malenim sinom.

Objavljeno

|

Za koga je bila udana Jadranka Kosor?
foto: Jadranka Kosor/Twitter

Nekadašnja šefica HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor (65), raznježila je obožavatelje lijepom serijom fotografija iz starog albuma. U proteklih tjedan dana tvitala je fotografiju s početka studija, jednu s radnih početaka na Radio Zagrebu i jednu s, vjerojatno, ljetovanja na Hvaru s tada još malenim sinom.

“Da Vam kažem nešto, prelijepi ste bili. Za današnje vrijeme mogu samo reći godine nam ništa ne mogu”, komentar je jednog obožavatelja dok je drugi napisao: “Bože, kakva ste vi prepička bili u ovim godinama. Izvinite na ovom, ali zaista ste za današnje silikonske formacije poput talijanske ili francuske glumice. Divni ste gospođo, i karakterom i tijelom.” Kosor mu je odgovorila samo smajlićem.

Dakako, i brojne su žene pohvalile ljepotu nekadašnje premijerke, ali i način na koji je odgojila sina. “24. prosinca 1993. godine. Dobro jutro, ovdje Hrvatski Radio. Ispunili ste želju jednoj majci koja je poželjela da Djed Mraz donese poklone u izbjegličku kuću. U toj kući živjelo je petero mališana iz BiH koji su 25. prosinca dobili mnogo poklona! Hvala vam! Negdje neko misli na vas i kada vi to ne znate”, napisala je jedna gospođa prisjećajući se Kosor kao novinarke koja je tada na Hrvatskom radiju pratila prognaničke teme.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.