Prati nas

Show

Samo reci ne

Mirjana Karanović: Bila sam očajna, uzela sam kokain

Ne volim kad netko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli kontrolirati stvari. Tako sam preko noći prestala pušiti i više nikada nisam zapalila cigaretu, izjavila je glumica.

Objavljeno

|

Mirjana Karanović (scena iz filma Dobra Žena, 2016.)

Reginalno omiljena glumica Mirjana Karanović (62) progovorila je za Blic o iskustvu s drogama. U dvadesetim godinama života je, kaže, konzumirala lake droge – marihuanu i hašiš.

Ipak, devedesetih godina je probala i kokain. “Bilo je to iz totalnog očaja. Nisam bila oduševljena i nekako to nije bila moja droga”, objasnila je Karanović.

Od ectasyja joj je bilo loše pa je shvatila da nije riječ o bezazlenoj igri. “Nikad me nije privlačila nijedna vrsta ovisnosti – ni o ljudima, ni o stvarima, ni o porocima. Ne volim kad netko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli kontrolirati stvari. Tako sam preko noći prestala pušiti i više nikada nisam zapalila cigaretu”, izjavila je glumica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.