Prati nas

Vijesti

Čudni napitak

Klopka za muškarce: Ljuba (67) ih je mamila, uspavljivala i pljačkala

67-godišnja Ljuba Š.J. zvana Crna udovica na Općinskom sudu u Bjelovaru nepravomoćno je proglašena krivom jer je drogirala i pokrala jednog muškarca. Za to nedjelo odrezana joj je kazna od godine i pol zatvora.

Objavljeno

|

Uspavljivala muškarce
Ilustracija (foto: Pixabay)

67-godišnja Ljuba Š.J. zvana „Crna udovica“ na Općinskom sudu u Bjelovaru nepravomoćno je proglašena krivom jer je drogirala i pokrala jednog muškarca. Za to nedjelo odrezana joj je kazna od godine i pol zatvora.

1. kolovoza prošle godine na mobitel je nazvala Ž. T., piše Bjelovar.live. Predstavila se kao ‘Nada’ i rekla mu da je posjeti kako bi se upoznali. Muškarac je došao kod nje u kuću u okolici Velikog Grđevca te mu je žena skuhala kavu. No, u kavi mu je rastopila tablete za spavanje Sanval.

Muškarac je nakon nekoliko gutljaja zaspao, a ona mu je iz novčanika ukrala 2.450 kuna, a iz automobila je uzela kameru za praćenje prometa i rotirku. Kada su se upoznali već joj se sudilo zbog optužbi da je drogirala nekoliko muškaraca i potom ih opljačkala.

Krajem 2017. godine na teletekst stranici Nove TV objavila je oglas u kojem je pisalo da ženska osoba traži druženje s muškarcem te je ostavila broj svoga mobitela. Muškarce je potom dočekivala u jednoj kući u Garešnici. Kuhala im je kapučino u koji im je krišom stavljala nepoznato omamljujuće sredstvo te im je lagala da će uskoro doći mlađa dama.

Ukupno je tako namamila šest muškaraca od kojih je četvorici uspjela ukrasti ukupno 7.280 kuna. Kod petog nije pronašla ništa, a šesti je odbio piće i na vrijeme pobjegao, javlja Bjelovar.live.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.