Prati nas

Show

Show

Vraća se show ‘Zvijezde pjevaju’, ovo su natjecatelji

Objavljeno

|

screenshot: HTV

Nakon Dore, hrvatskog izbora pjesme za pjesmu Eurovizije, nakon četiri i pol godine od zadnje sezone, vraća se show “Zvijezde pjevaju”.

Emitiranje počinje u subotu, 2. ožujka na HTV1 u 20.05 i trajat će do 20. travnja. U prvoj epizodi publici će se predstaviti pjevači amateri, njihovi mentori te članovi žirija. Voditelji showa i dalje su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, javio je HTV.

Ovogodišnju postavu zvijezda čine influencerica Ella Dvornik, glumica Katarina Strahinić, američka novinarka Ashley Colburn, glumica Tara Thaller, radijski voditelj Frano Ridjan, lovac iz Potjere Krešimir Sučević-Međeral, PR stručnjak Krešimir Macan i glumac Borko Perić.

Žiri je u potpunosti izmijenjen. Kandidate će ocijenjivati Mirela Priselac Remi, Danijela Martinović, Miroslav Škoro i Valentina Fijačko. Mentori su Goran Bošković, Žanamari Perčić, Bojan Jambrošić, Antonia Šerić, Pero Galić, Jelena Radan i Ivana Kindl.

Ovaj glazbeni show nastao je prema BBC-jevoj emisiji Just the Two of Us. U showu se natječu zvijezde iz društvenoga života u paru s profesionalnim pjevačima; izvode duete, a u svakoj emisiji (osim prve) jedan par biva eliminiran. Nakon svake izvedbe žiri daje primjedbe izvedbi. Sudačke ocjene zbrajaju se s glasovima TV gledatelja, a ispada par s najmanjim brojem bodova.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.