Prati nas

Mozaik

vječna ljubav

Kleknuo pred suprugu i ponovno je zaprosio nakon 63 godine braka

Par se vjenčao 1956. i zajedno imaju četvero djece, devetoro unučadi i isto toliko praunučadi i još jedno na putu. Zajedno su prošli kroz mnoge sretne i tužne trenutke, no 2018. im je bila možda i najizazovnija. Donna je većinu godine provela u bolnici gdje je bila na operaciji srca, nakon čega je imala srčani i moždani udar.

Objavljeno

|

Donna i Karl (screenshot. CBS)

Nakon 63 godine, brak dvoje Teksašana čvršći je no ikad. Karl i Donna Von Schwarz upoznali su se i zaljubili još u srednjoj školi ili bili zajedno sve ove godine. Prošli su svašta, pogotovo prošle godine, pa je Karl poželio svojoj supruzi još jednom iskazati svoju ljubav. Kleknuo je na koljena i ponovno je zaprosio i to šest desetljeća nakon što je to učinio prvi put.

Par se vjenčao 1956. i zajedno imaju četvero djece, devetoro unučadi i isto toliko praunučadi i još jedno na putu, ispričala je novinarima njihova unuka Karly Gibbs. Zajedno su prošli kroz mnoge sretne i tužne trenutke, no 2018. im je bila možda i najizazovnija. Donna je većinu godine provela u bolnici gdje je bila na operaciji srca, nakon čega je imala srčani i moždani udar. 81-godišnja Donna i dalje ima ozbiljne zdravstvene probleme i teško se oporavlja. No uz njuje uvijek Karl.

“Djed je ne napušta i uvijek je uz nju. Djelatnici bolnice donijeli su mu poseban naslonjač na kojem spava sve dok bajka ne bude dovoljno jaka da se vrati kući”, kaže unuka Karly.

84-godišnji Karl svojoj je dragoj obećao novi zaručnički prsten kad ozdravi i to joj je, čini se, prilična motivacija. Svoje obećanje nije iznevjerio. Kupio je dijamantni prsten, kleknuo pred Donnu i ponovno je zaprosio. Par je tako nakon 63 godine braka obnovio svoje zavjete i ponovno se zakle na vječnu ljubav.

Trenutak je zabilježen kamerom, a snimka je odmah postala viralna čim je objavljena na društvenim mrežama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.