Prati nas

Show

Slavlje na Pantovčaku

Kika slavi prvi rođendan, predsjednica joj je čestitala sa službenog Facebooka

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je prije nekoliko trenutaka na službeni Facebook profil postavila video čestitku svojoj ljubimici Kiki. U objavi se izmjenjuju fotografije zajedničkih trenutaka predsjednice i prvog psa Republike Hrvatske uz poruku ‘Sretan 1. rođendan, Kika!’

Objavljeno

|

Kika i predsjednica (foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook)

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je prije nekoliko trenutaka na službeni Facebook profil postavila video čestitku svojoj ljubimici Kiki. U objavi se izmjenjuju fotografije zajedničkih trenutaka predsjednice i prvog psa Republike Hrvatske uz poruku “Sretan 1. rođendan, Kika!”

“Cijenjena Predsjednice, stara je izreka, da su peseki slični njihovim vlasnicama. Kika je lijepa, pametna i voljena od poštenih ljudi”, odmah je reagirao oduševljeni komentator. Drugi je dopisao: “Bravo kraljice, tako se poštiva živo stvorenje!”

Podsjetimo, prilikom posjete virovitičkom Skloništu za životinje u listopadu prošle godine, predsjednica je posve neplanirano posvojila psa. Posjet je organiziran u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji u koju je na dva dan izmjestila svoj ured. “Imat ćeš puno prostora za trčanje, baš će ti biti lijepo, mala”, obećala je tada kujici predsjednica.

“Otkako je Kika došla tu se osjećam opuštenije, zadovoljnije i sretnije tako da bih to preporučila svakome”,izjavila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dodala da će nakon završetka njezina mandata, “kada god to bilo”, Kika ići s njom jer je to njezin pas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.