Prati nas

Show

Majstorski PR

Hrvatska dobila “Prvog psa”, zove se Kika i živjet će na Pantovčaku

Buduća stanovnica Pantovčaka je cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju. Čim se oporavi preselit će se na Pantovčak. Kikino udomljavanje s osmjesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu.

Objavljeno

|

Predsjednica i Kika (foto: Sklonište Za Životinje Virovitica)

“Ideš na Pantovčak, Kika. Što kažete, meni se ime sviđa, a vama? Nek ostane Kika. Bit ćeš veliko osvježenje među onim velikim psima koje imamo tamo. Baš osjeti kada treba privući pozornost, baš se umilila!”

Izjavila je to predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom posjete virovitičkom Skloništu za životinje u kojem je posve neplanirano posvojila psa. Posjet je organiziran u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji u koju je na dva dan izmjestila svoj ured.

“Imat ćeš puno prostora za trčanje, baš će ti biti lijepo, mala”, govorila je kujici predsjednica. Buduća stanovnica Pantovčaka je cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju. Čim se oporavi preselit će se na Pantovčak. Kika ima samo šest mjeseci i križanka je labradora i terijera. “Bila je to ljubav na prvi pogled sa obje strane! Čim ju je predsjednica podragala, Kika se smirila i od nje se nije odvajala”, rekli su iz Ureda predsjednice.

Kikino udomljavanje s osmjesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu. Grabar-Kitarović je posjetila i Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici gdje se susrela sa studentima te je ručala u studentskoj menzi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.