Predsjednica i Kika (foto: Sklonište Za Životinje Virovitica)

Majstorski PR

Hrvatska dobila “Prvog psa”, zove se Kika i živjet će na Pantovčaku

Autor: • 11. 10. 2018. • Kolaž, Show477 • Verzija za ispis Verzija za ispis

“Ideš na Pantovčak, Kika. Što kažete, meni se ime sviđa, a vama? Nek ostane Kika. Bit ćeš veliko osvježenje među onim velikim psima koje imamo tamo. Baš osjeti kada treba privući pozornost, baš se umilila!”

Izjavila je to predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom posjete virovitičkom Skloništu za životinje u kojem je posve neplanirano posvojila psa. Posjet je organiziran u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji u koju je na dva dan izmjestila svoj ured.“Imat ćeš puno prostora za trčanje, baš će ti biti lijepo, mala”, govorila je kujici predsjednica. Buduća stanovnica Pantovčaka je cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju. Čim se oporavi preselit će se na Pantovčak. Kika ima samo šest mjeseci i križanka je labradora i terijera. “Bila je to ljubav na prvi pogled sa obje strane! Čim ju je predsjednica podragala, Kika se smirila i od nje se nije odvajala”, rekli su iz Ureda predsjednice.

Kikino udomljavanje s osmjesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu. Grabar-Kitarović je posjetila i Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici gdje se susrela sa studentima te je ručala u studentskoj menzi.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.