Prati nas

Show

Nova mladost

Šibensko-kninski župan čeka treće dijete na pragu šezdesetih

Župan Šibensko-kninske županije na društvenim se mrežama pohvalio novim prijevoznim sredstvom. No nije u pitanju novi automobil, već dječja kolica. Naime, Goran Pauk na pragu šezdesete godine očekuje prinovu. Dijete stiže za oko dva i pol mjeseca.

Objavljeno

|

Najstariji očevi u Hrvatskoj
foto: Goran Pauk/Facebook

Goran Pauk (57), župan Šibensko-kninske županije očekuje dijete na pragu šezdesete godine. Pauk se na Facebooku pohvalio novim prijevoznim sredstvom – kolicima u kojima će uskoro provozati svoje treće dijete.

Župan je u braku s trećom suprugom, a iz prijašnjih brakova ima već odraslo dvoje djece. Svoj privatni život nikada nije previše krio pa je poznato da je iza njega prilično teška rastava. Naime, od prošle se supruge želio i crkveno rastati, što mu nije pošlo za rukom.

Ipak, ponovno se oženio u građanskoj ceremoniji te sada proživljava novu mladost radosno očekujući prinovu.

Uz fotografiju kolica na Facebooku je napisao: “Došlo novo prijevozno sredstvo, još malo pa će prva vožnja, Suvozača očekujemo za dva i pol mjeseca.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.