Prati nas

Vijesti

Plati!

Ministar Kujundžić: Za vrhunsku medicinu treba povećati i cijene

Ove godine građanin neće plaćati više, ali to je dijalog za cijelu naciju – ako hoćemo vrhunsku medicinu, nažalost, moramo povećati troškove, upozorio je Kujundžić.

Objavljeno

|

Milan Kujundžić

Ministar zdravstva Milan Kujundžić novinarima je pred Banskim dvorima rekao da su troškovi zdravstva problem svugdje u svijetu, ako se želi pratiti novosti u medicini i osigurati pacijentima najbolje.

“Cijena zdravstva je veliki problem svugdje u svijetu, pa tako i nama u Hrvatskoj. Ako hoćemo pratiti svjetsku medicinu, a trebali bi svima osigurati najbolje moguće, to povlači za sobom znatno povećanje cijena svake godine”, kazao je ministar Zdravstva Milan Kujundžić.

Najavljuje li to ministar veće izdvajanje za zdravstvo? “Ove godine građanin neće plaćati više, ali to je dijalog za cijelu naciju – ako hoćemo vrhunsku medicinu, nažalost, moramo povećati troškove”, upozorio je Kujundžić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.