Prati nas

Show

Javna televizija

Tko će u Potjeri zamijeniti Tarika? Daniela, Barbara, Fodor ili Joško?

Među ljudima koji bi umjesto Tarika Filipovića mogli od jeseni voditi ‘Potjeru’ neslužbeno se spominju Barbara Kolar, Daniela Trbović, Mirko Fodor i Joško Lokas.

Objavljeno

|

Gdje je rođena Danijela Trbović?
Danijela Trbović (foto: BezVeze@Facebook)

HTV će od jeseni opet emitirati kviz “Tko želi biti milijunaš” i to sa njegovim starim voditeljem Tarikom Filipovićem. Ovaj kviz na HRT-u se prikazivao od 2002. do 2010. godine. Kroz sedam uspješnih sezona emitirana je 521 emisija. Prema ocjeni vlasnika licence, hrvatska je verzija bila jedna od najboljih na svijetu.

Zbog povratka starom angažmanu, Filipović će napustiti projekt “Potjera” u kojem je od 2013. godine, javlja Jutarnji list. “Svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaša’. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog toga bih patio i kao glumac. Žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’. ‘Potjera’ je sjajan kviz, s izuzetnim natjecateljima, fenomenalnim lovcima… Falit će mi svi oni”, kaže Filipović.

Među ljudima koji bi umjesto Tarika Filipovića mogli od jeseni voditi ‘Potjeru’ neslužbeno se spominju Barbara Kolar, Daniela Trbović, Mirko Fodor i Joško Lokas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.